Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Mancini'den eski talebesine mesaj "Onu İtalya'da görmek isterim"

Eurosport Türkiye

Güncellendi 09/06/2016 - 17:43 GMT+3

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini, İtalyan basınına verdiği röportajda Galatasaray'daki eski öğrencisini İtalya'da görmek istediğini söyledi.

Ontivero

Görsel kaynağı: Eurosport

Bonservisi Galatasaray'da olan ve şu anda MLS ekiplerinden Montreal Impact'ta kiralık olarak yine eski bir Galatasaraylı Didier Drogba ile boy gösteren Lucas Ontivero'ya İtalya'dan sıcak ilgi var.
Daha önce İtalyan basınında çıkan "Bologna Ontivero'yu istiyor" haberlerinden sonra bugün de ayine Çizme basınında Roberto Mancini'nin sözleri yer aldı. Bologna'nın ilgisi üzerine Mancini'nin Ontivero hakkındaki yorumları sorulurken, Mancini "En üst seviyede bir oyuncu olabilir." dediği oyuncu için şu ifadeleri kullandı:
"En üst seviyede bir oyuncu olabilir. Güçlü ve hala genç. Ciddi sakatlıklar gelişimini etkiledi ama şimdi oynayıp tecrübe kazanması lazım. Fiziksel olarak Aguero'ya benziyor. Çok çabuk ve hücumda her pozisyonda oynayabilir. Onu İtalya'da oynarken görmek isterim."
Real Madrid ve Tottenham altyapılarında da yer almış olan Ontivero, 2014-15 ara transfer sezonunda 2 milyon euro bonservis bedeli ile Galatasaray'a transfer edilmişti. Fakat takımda beklenen performansı gösteremeyen Arjantinli oyuncu, sırasıyla Gaziantepspor, Honved, Olimpia ve son olarak da Montreal Impact'e kiralandı. Oyuncunun kiralık sözleşmesi 31 Aralık'ta sona erecek.
picture

Mancini - Ontivero

Görsel kaynağı: Eurosport

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam