Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Hakemler belli oldu

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 12/07/2011 - 12:14 GMT+3

Kupada yarı final eşleşmeleri yaklaşırken maçları yönetecek hakemler belli oldu. Yarı finale Kanadalı ve Finlandiyalı hakemler atandı.

carol anne chenard

Görsel kaynağı: Reuters

Japonya'yla İsveç arasında oynanacak maçı Kanada'dan Carol Anne Chenard yönetecek. Aynı zamanda Olimpik bir sürat patenci olan Chenard final maçının en büyük adaylarından biri olarak gösteriliyordu.
Amerika Birleşik Devletleri'yle Fransa arasındaki maç ise Finlandiyalı Kirsi Heikkinen'e verildi. 2009'da kendi evindeki Avrupa Şampiyonası'nda da düdük çalan Heikkinen, bu kupada Fransa'nın Almanya'ya 4-2 yenildiği maçı da yönetmişti. Heikkinen ayrıca Japonya-Yeni Zelanda maçının da hakemiydi.
Finale Alman hakem gelebilir
Bu atamalarla beraber final maçına Alman Bibiana Steinhaus'un atanma ihtimali iyice arttı. Almanya Futbol Federasyonu (DFB) takımın erkenden elenmesinin ardından Frankfurt'taki finalde Alman hakemin düdük çalması için büyük çaba gösteriyor. Alınan duyumlar da FIFA'nın çok iyi bir organizasyon çıkaran DFB'yi hayal kırıklığına uğratmayacağı yönünde.
Finalin bir diğer adayı ise Çek Dagmar Damkova. Çek Erkekler Ligi'nde maç yöneten Damkova, 2008 Olimpiyat Finali'nin de hakemiydi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam