Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Konak Belediyespor, İzmir'den destek bekliyor

Eurosport Türkiye

Güncellendi 27/06/2015 - 15:16 GMT+3

Kulüp başkanı Zeki Günen: İzmirlilerin maddi ve manevi desteğiyle önemli başarıların altına imza atacağız

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme turunda mücadele edecek Konak Belediyespor'un kulüp başkanı Zeki Günen, "İzmirlilerin maddi ve manevi desteğiyle önemli başarıların altına imza atacağız" dedi.
Günen, yaptığı açıklamada, ön eleme turundaki eşleşmeden memnun olduklarını kaydetti.
İki sezon önce 4. torbada yer aldıkları ön eleme turunda bu yıl birinci torbada yer aldıklarını belirten Günen, "Bu bizim için avantajdı. Bosna Hersek'te tarih yazarak başladığımız bu devler arenasında, yine iyi işler yapmak amacındayız. Umuyorum İzmirlilerin maddi ve manevi desteğiyle önemli başarıların altına imza atacağız" diye konuştu.
Bosna Hersek'ten SFK 2000 Sarajevo, Belarus'tan Minsk ve Arnavutluk'tan Vllaznia takımlarının bulunduğu 1. Grup'ta mücadele edecek Konak Belediyespor maçlarını 11-16 Ağustos'ta Bosna Hersek'te oynayacak. Grubu lider tamamlayacak ekip adını 32 takımın yer alacağı ilk tura yazdıracak.
Konak Belediyespor, 2013-2014 sezonunda Bosna Hersek'teki eleme maçlarında bu seneki rakibi SFK 2000 Sarajevo'yu 2-1 yenerek Şampiyonlar Ligi'nde ön elemeyi geçen ilk Türk takımı olmuştu.
İzmir temsilcisi geçen sezon Letonya'nın Riga şehrindeki eleme maçlarında Belarus ekibi Minsk'i 2-1 mağlup etmişti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam