Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Niang&Keita Barça'ya karşı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 15/12/2011 - 10:54 GMT+2

2011 Kulüpler Dünya Kupası'nda bugün Katar’ın Al Sadd takımıyla Barcelona karşı karşıya gelecek.

sad barcelona

Görsel kaynağı: Eurosport

Japonya’da düzenlenen turnuvanın yarı finalinde bugün TSİ 12:30’da karşılaşacak olan iki kulüp arasından Barcelona, maçın favorisi olarak dikkat çekiyor. Katalan kulübünde, geçtiğimiz aylarda ağır bir sakatlık geçiren Ibrahim Afellay dışında bir eksik bulunmuyor.
Kupanın çeyrek finalinde Tunus’un Esperance takımını 2-1’lik skorla geçen Al Sadd’da Barcelona karşısında alınacak skorla ilgili olarak pek de olumlu bir hava hakim değil. Al Sadd takımının Uruguaylı teknik direktörü Jorge Daniel Fosseti, maçla ilgili yaptığı açıklamada “Gerçekçi olmak gerekirse fazla şansımız olmadığını biliyoruz. Bize sadece Tanrı yardım edebilir” şeklinde konuştu.
Katar ekibinin kadrosunda Galatasaray’da forma giymiş Abdul Kader Keita ve Fenerbahçe’den tanıdığımız Mamadou Niang’ın yanı sıra, yıllarca Fransa ve İngiltere liglerinde top koşturmuş Cezayirli futbolcu Nadir Belhadj da forma giyiyor.
Barcelona ile geçmişinde hiç karşı karşıya gelmemiş olan Katar temsilcisinde, oyuncular da şok olmuş gibi görünüyor.
picture

mamadou niang, al sadd

Görsel kaynağı: Reuters

Galatasaray'da top koşturmuş olan Keita maçtan önce, "Barcelona'yı Real Madrid yenemedi, biz mi yeneceğiz?" şeklinde esprili bir açıklama yaptı.
Barcelona, bu kupayı 2009 yılında Estudiantes'i 2-1 yenerek almış, galibiyet golünü uzatma dakikalarında Lionel Messi kaydetmişti.
Muhtemel 11'ler:
Al-Sadd: Saqr, Nabeel, Koni, Lee Jung-Soo, Belhadj, Al-Bloushi, Rizik, Alyazidi, Al Khalfan, Niang, Keita
Barcelona: Valdes, Alves, Mascherano, Pique, Maxwell, Iniesta, Keita, Thiago, Pedro, Messi, Villa
picture

messi

Görsel kaynağı: AFP

Yokohoma Stadı'nda oynanacak olan müsabaka'yı Joel Aguilar yönetecek. Müsabakayı kazanan takım finalde Santos'un rakibi olacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam