Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"Yenildik ama ezilmedik"

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 22/12/2013 - 10:09 GMT+2

Raja Casablanca Kulübü Başkanı Fevzi el-Benzarti, "Bayern Münih ile yaptığımız maçta yenilmemize rağmen takımımın gösterdiği performanstan memnunum" dedi.

Bayern Munich - Raja Casablanca

Görsel kaynağı: Reuters

Maçtan sonra yaptığı basın toplantısında çok güçlü bir ekibe karşı oynadıklarını dile getiren Benzarti, bu yenilgiyi onurlu bir yenilgi olarak algıladıklarını ve Bayern Münih’in teknik direktörü İspanyol Ghoseb Guadriola’yu ve ekibini tebrik ettiğini ifade etti.
Rakiplerine karşı mücadele ettiklerini, ikinci yarıda bazı fırsatlar yakaladıklarını ancak gole ulaşamadıklarını belirten Benzarti, şimdi önlerindeki Fas ligi müsabakalarına konsantre olacaklarını belirtti.
FIFA’ya da seslenen Benzarti, oyun kurallarının adil olmadığını ve gelecek yıllarda oynanacak oyunlardaki kuralların değiştirilmesini talep etti.
Öte yandan, tarihinde ilk kez FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nı kazanan FC Bayern Münih’in teknik direktörü İspanyol Ghoseb Guadriola da maçtan sonra yaptığı basın toplantısında, bu yıl takımları için tam anlamı ile bir zafer yılı olduğunu belirtti.
FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nı kazandıkları ve şampiyon oldukları için mutlu olduklarını dile getiren teknik direktör Guadriola, futbolcularının çok özveriyle mücadele ettiklerini ve rakip takıma gol atma fırsatı vermediklerini için futbolcuları ile gurur duyduğunu söyledi.
Raja Casablanca Kulübü Başkanı Benzarti’ye ve futbolcularına da teşekkür eden Guadriola, iyi bir maç olduğunu, maçın ilk yarısında 2 gol atarak kazanan taraf kendilerinin olduğunu belirtti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam