Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Mehmet Topal'a yeni görev

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 05/08/2011 - 10:54 GMT+3

Valencia’da forma giyen Mehmet Topal, yeni sezonda teknik direktör Unai Emery’nin en önemli oyuncularından biri olacak. Mehmet Topal, orta sahadaki görevinin yanı sıra savunma oyuncularını da yedekleyecek.

mehmet topal valencia 2010-11

Görsel kaynağı: Reuters

AS Gazetesi’nde yer alan habere göre, Valencia teknik direktörü Unai Emery, Mehmet Topal’ı orta sahanın yanı sıra defansta da kullanmayı düşünüyor.
Transfer sezonu boyunca Eliaquim Mangala, Toby Alderweireld, Ivan Ramis ve Angelo Ogbonna gibi oyuncuların peşinde koşan Valencia, defans için istediği takviyeyi bir türlü yapamadı. Takımda stoper olarak yalnızca Ricardo Costa, Adil Rami ve Angel Dealbert’in olması nedeniyle, Emery bu bölgede yaşanabilecek sıkıntılara alternatif olarak Mehmet Topal’ı düşünüyor. Orta sahada Mehmet Topal’ın haricinde David Albelda, Tino Costa, Ever Banega, Dani Parejo ve Hedwiges Maduro gibi alternatiflere sahip olunması da Emery’nin Topal’ı savunmada değerlendirme ihtimalini arttırıyor.
25 yaşındaki Topal’ın, geçtiğimiz gün Hamburg’a karşı oynanan hazırlık maçının bir bölümünde savunmada gösterdiği başarılı performans da, Valencia savunmasında kendisini en önemli alternatiflerden biri haline getiren etkenlerden biri.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam