Eurosport
Neymar'ı kim kapacak?
Tarafından
Yayınlandı 11/07/2011 - 10:55 GMT+3
Santos’un yıldızı Neymar için iki büyük kulüp kapıştı. Genç futbolcu için Real Madrid’den sonra Barcelona da ciddi olarak devrede.
Eurosport
Görsel kaynağı: Eurosport
ESPN’de yer alan habere göre, Neymar’ın 45 milyon avro tutarındaki serbest kalma bedelini ödemeyi kabul eden ancak oyuncunun Aralık ayında Japonya’da oynanacak olan FIFA Dünya Kulüpler Kupası’nda forma giymek istemesi nedeniyle transfer için Ocak ayını beklemek zorunda olan Real Madrid’den sonra bir başka İspanyol devi Barcelona da genç futbolcu için görüşmelere başladı. Şu sıralar Barcelona’nın Arjantin’deki futbol okulunu ziyaret için Güney Amerika’da bulunan ve Brezilya ile Venezuela’ya da giden başkan Sandro Rosell’in, transfer için Neymar ve babası ile de görüşmesi ve genç futbolcunun menajeri Wagner Ribeiro’yu da oldukçra rahatsız ediyor. Ribeiro, konuyla ilgili olarak “Rosell’in davranışları rahatsız edici. Direkt olarak oyuncunun kendisiyle ve babasıyla görüşüyor. Neymar’ın temsilcisi benim ve Real Madrid’in de Barcelona’nın da bu konuda benimle görüşmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.
Genç oyuncu için Chelsea’nin de devrede olduğu ancak söz konusu 45 milyon avro tutarındaki bedeli ödemeye yanaşmayacağını söyleyen Ribeiro, “Premier Lig tecrübesi olmayan bir genç futbolcu için bu parayı ödemeyeceklerdir. Neymar’ın rüyalarındaki takım Real Madrid. Ben de Real Madrid’le görüşmekten yanayım. Florentino Perez’le Robinho’yu transfer ettiği dönemden tanışıyorum. Ayrıca Neymar 13 yaşındayken orada 15 gün boyunca antrenmanlara çıkmış ve beğenilmişti ancak babası Santos’ta kalmasını istedi. Yani benim bir seçim yapmam istenseydi Real Madrid’i seçerdim. İşin ekonomik tarafını hiç konuşmadık. Neymar için en iyisini yapmak istiyoruz. Şu anda onun da istediği iki şey var. Birincisi Santos’la dünya şampiyonu olup tarih yazmak, ikincisiyse Real Madrid’e transfer olmak” ifadelerini kullandı.
Benzer Konular
Reklam
Reklam