Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Pep: “Tito başarılı olacak

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 30/04/2012 - 10:35 GMT+3

Barcelona’da görevi bıraktığını açıklamasının ardından ilk maçına çıkan Pep Guardiola, teknik direktörlük koltuğunu devredeceği asistanına övgüler yağdırdı.

josep guardiola, tito vilanova

Görsel kaynağı: AFP

7-0 kazandıkları Rayo Vallecano mücadelesinin ardından basın toplantısı düzenleyen 41 yaşındaki Guardiola, asistanı Tito Vilanova altında takımın yarışmacı olmaya devam edeceğine inandığını söylerken, “Çok genç bir takıma sahibiz. Tito da oyuncuları yakından tanıyor ve Barcelona onla yarışmacı bir ekip olmaya devam edecek” şeklinde konuştu.
Ayrılık kararını açıklamasının ardından genel olumlu dönüşlerden dolayı müteşekkir olduğunu ifade eden Guardiola, “Beşinci golümüzden sonra Thiago ile Dani Alves’in kutlamaları Rayo Valecano taraftarlarını rahatsız etti. Biz kulüp olarak olaydan dolayı özür diliyoruz. Barcelona oyuncularının yapacağı türden bir davranış değildi ve bu tekrarlanmayacak” dedi.
Kaleci Jose Pinto’nun performansını da öven Pep, “Eğer sakatlanmazsa Kral Kupası finalinde o oynayacak. Son dört yılda üç kez finale çıkmamıza yardımcı oldu” diyerek yedek kalecisini övdü.
Barcelona, ligin bitimine üç maç kala Real Madrid’in 7 puan arkasında bulunuyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam