Eurosport
nene galatasaray
Tarafından
Yayınlandı 24/07/2012 - 13:29 GMT+3
Paris St. Germain'in İtalyan teknik direktörü Carlo Ancelotti, Nene'nin takımda kalıp kalmayacağıyla ilgili kararı kendisinin vereceğini söyledi.
Eurosport
Görsel kaynağı: Eurosport
Bir süredir Galatasaray'ın da gündeminde olan ve sarı-kırmızılıların 5 milyon avro'luk bir bonservis miktarıyla Fransızların kapısını çaldığı söylenen Nene'yle ilgili belirsizlik devam ediyor.
Geçtiğimiz sezon attığı gollerle takımını son haftaya kadar şampiyonluk yarışının içinde tutan Nene'nin takımda kalmasını isteyen Carlo Ancelotti, son kararın oyuncunun kendisinde olduğunu ve Brezilyalı oyuncunun takımda devam edip etmeyeceğinin kararını kendisinin vereceğini söyledi.
Konuyla ilgili Eurosport'a konuşan Ancelotti, “Eğer Nene bizimle devam etmek isterse bundan çok mutlu oluruz. Çünkü o fantastik bir oyuncu ve gelecek sezonki muhtemel başarımızda da büyük rol oynayabilir” dedi.
Nene'yi Galatasaray'ın dışında Copa Libertadores şampiyonu Corinthians da kadrosuna katmak istiyor.
Benzer Konular
Reklam
Reklam