Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Federico Higuain'den "Panenka penaltısı"

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 11/05/2017 - 12:25 GMT+3

Daha önce Türkiye'de oynayan futbolcuların başrolü oynadığı maçta Toronto FC, deplasmanda Columbus Crew'i 2-1 mağlup etti.

Federico Higuain

Görsel kaynağı: AFP

MLS'te Columbus Crew ile Toronto FC'yi karşı karşıya getiren maç Türkiye'de forma giymiş futbolcuların düellosuna sahne oldu.
Tüm gollerin Türkiye'ye yolu düşmüş oyunculardan geldiği maçta eski Beşiktaşlı Federico Higuain, 28. dakikada "Panenka penaltısı" ile takımı Columbus Crew'i öne geçirdi. İlk yarının son bölümünde bu kez penaltı kazanan taraf konuk Toronto oldu ve topun başına Jozy Altidore geçti. Ancak eski Bursasporlu Altidore topu kaleciye nişanladı ve ilk yarı ev sahibinin 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.
İkinci yarıda baskısını artıran Toronto FC, aradığı golleri son 10 dakikada buldu. Türkiye'de daha önce Bucaspor ve Boluspor forması giymiş Tosaint Ricketts, 81 ve 90. dakikada kaydettiği gollerle takımına 3 puanı getiren isim oldu.
picture

MLS: Colombus Crew - Toronto FC (Özet)

Maçı 2-1 kazanan Toronto FC böylece ligdeki galibiyet serisini 5 maça çıkardı ve 22 puanla Doğu Konferansı'ndaki liderliğini sürdürdü. Son 4 maçının 3'ünden mağlubiyetle ayrılan Columbus Crew ise 16 puanda kaldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam