Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Schweinsteiger yeni macerasından hoşnut kalmadı

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 11/05/2017 - 11:43 GMT+3

Kısa zaman önce Chicago Fire'a transfer olan Alman futbolcu, ABD'deki futbol mantığına alışabilmiş değil.

Schweinsteiger verspielte mit Chicago eine 2:0-Führung

Görsel kaynağı: SID

Yaklaşık iki ay önce Manchester United'dan ayrılarak MLS ekiplerinden Chicago Fire'a transfer olan Bastian Schweinsteiger, yeni serüveninden şu ana kadar pek de memnun kalmışa benzemiyor.
Manchester Evening News'a konuşan Alman yıldız, ABD'deki futbol mantığına henüz alışamadığını belirterek, "Buraya geldiğimde Premier League veya Bundesliga'daki futbol seviyesini bulamayacağımı biliyordum. Ancak yine de karşılaştığım bazı sorunların üstesinden gelmekte zorlanıyorum. Mesela maç öncesi konuştuğunuz bir şeyin sahada hiçbir şekilde uygulanmadığını veya oyuncuların boştaki takım arkadaşlarına pas atmadığı için gereksiz yere top kaybettiklerini görmek canınızı sıkabiliyor." dedi.
Durumdan rahatsız olsa da bundan dolayı kimseyi suçlayamayacağını dile getiren 32 yaşındaki futbolcu, "Bu tamamen benim sorunum. Bu ligin dinamikleri böyle işliyor ve kendimi buna adapte etmem lazım. Chicago Fire'ı Bayern Münih veya milli takımla karşılaştırmamam gerekiyor. Burada beni neyin beklediğini biliyordum ve bunu kabullenerek buraya geldim. Sadece biraz zamana ihtiyacım var." ifadelerini kullandı.
Chicago Fire ile şimdiye kadar 6 maça çıkan Bastian Schweinsteiger'in 2 gol ve 1 asisti bulunuyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam