Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Legia Varşova'da erken ayrılık

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 19/09/2016 - 18:28 GMT+3

Polonya'nın son lig ve kupa şampiyonu Legia Varşova'da yeni sezondaki kötü başlangıcın faturası teknik direktör Besnik Hasi'ye kesildi.

Besnik Hasi Legia Borussia

Görsel kaynağı: Twitter

Polonya Birinci Futbol Ligi'nin (Ekstraklasa) ve Polonya Kupası'nın son şampiyonu Legia Varşova'da Kosova asıllı Arnavut teknik direktör Besnik Hasi'nin görevine son verildi.
Kulüpten yapılan açıklamada, haziran ayında teknik direktörlüğe getirilen 44 yaşındaki Hasi ile yolların ayrıldığı bildirildi.
Teknik direktörlük kariyerine 2014'te Belçika ekibi Anderlecht'in başında başlayan Hasi, ligin ikinci yarısında devraldığı takımını şampiyonluğa taşımıştı. Hasi, sonraki iki yıl şampiyonluğu rakiplerine kaptırdıktan sonra geçen sezon sonunda Anderlecht'ten ayrılmıştı.
Bir dönem Galatasaray'ın da ilgilendiği öne sürülen Besnik Hasi'nin sezon başında göreve gelerek 3,5 ay boyunca çalıştırdığı Legia Varşova, ligde 9 haftada topladığı 9 puanla 14. sırada yer aldı. Polonya ekibi, UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarındaki ilk maçında ise sahasında Alman temsilcisi Borussia Dortmund'a 6-0 mağlup oldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam