Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Daniel Osvaldo 13 ayda dördüncü kulübüyle anlaştı!

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 12/02/2015 - 16:32 GMT+2

Daniel Osvaldo, son 13 ay içerisinde 4. kulüple sözleşme imzaladı. İtalyan oyuncu bundan böyle Arjantin'in ünlü ekibi Boca Juniors'ta forma giyecek.

Pablo Daniel Osvaldo

Görsel kaynağı: Eurosport

Arjantin asıllı İtalyan forvet oyuncusu Daniel Osvaldo ilginç bir futbol kariyerine imza atıyor.
İtalya, İspanya ve İngiltere'deki futbol yaşantısının ardından Arjantin'e dönme kararı alan 29 yaşındaki oyuncu, Boca Juniors ile 6 aylık sözleşme imzaladı. Son 13 ay içerisinde Southampton, Juventus ve Inter'in ardından Boca Juniors ile sözleşme imzalayarak 4. kez kulüp değiştiren Osvaldo böylece kariyerindeki 11. farklı takımda top koşturacak.
Daha önce Huracan, Atalanta, Lecce, Fiorentina, Bologna, Espanyol, Roma, Southampton, Juventus ve Inter'de forma giyen Daniel Osvaldo; Boca Juniors'a attığı imzanın ardından; "En büyük hayalimi gerçekleştirdim. Hayatımın en mutlu günü" ifadelerini kullandı.
Kariyerinin son döneminde saha içinden çok saha dışındaki davranışları ile gündeme gelen Osvaldo, Southampton'da oynadığı dönemde antrenmanda takım arkadaşı Fonte'ye yumruk attığı için kadro dışı kalmıştı.
Bunun üzerine Southampton'ın Juventus'a gönderdiği; oradan da Inter'e giden Daniel Osvaldo, Juventus maçında kendisine pas vermeyen takım arkadaşı Mauro Icardi ile de tartışmış ve bu yüzden Inter teknik direktörü Roberto Mancini tarafından kadro dışı bırakılmıştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam