Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Hagi dünya devlerini peşinden koşturuyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 29/07/2014 - 16:48 GMT+3

Galatasaray'ın efsane ismi Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi performansı ile göz dolduruyor.

Hagi ve oğlu

Görsel kaynağı: Eurosport

Romanya'da Hagi Futbol Akademisi'nde gelişimini sürdüren ve geçtiğimiz aylarda Gigi Becali'nin sahibi olduğu Steaua Bükreş ile anlaşmaya vardığı duyurulan, 15 yaşındaki Ianis Hagi, Romanya U15 takımında gösterdiği performans ile babasının yolundan emin adımlarla ilerliyor. Öyle ki, Romanya futbolunun en önemli isimlerinden birisi olan ve şimdi Romanya'da milli takımlar sorumluluğu görevini üstlenen Victor Piturca, Ianis Hagi için açıklamada, küçük Hagi'nin babasının 15 yaşındaki halinden daha iyi olduğunu söyledi.
Geleceğin Romanya milli takımının en önemli oyuncularından birisi olacağına kesin gözüyle bakılan Hagi için tekliflerinde ardı arkası kesilmiyor. Galatasaray'ın da ilgilendiği bilinen genç Hagi için, Fiorentina ve Roma'nın resmi teklifleri baba Hagi tarafından geri çevrildi. Ancak, Hagi'nin yeteneği Real Madrid, Barcelona, Manchester United gibi Dünya devlerinin de dikkatini çekmiş durumda.
Gheorghe oğlu Ianis için yaptığı açıklamada, "Ianis'in bir gelecek planı var. Şu an için gelişimini Steaua'da sürdürecek." dedi.
Ianis Hagi ise, mayıs ayında Steaua ile anlaşmasının ardından, "Steaua Bükreş formasını giymek istiyorum. Sonrasında da kısa bür süre sonra yurt dışına gitmeyi düşünüyorum. Hayalim ise her zaman milli takımım için ter dökmek ve onların hedeflere ulaşmasını sağlamak" sözlerini kullandı.
AYSAL ÇOK İSTEMİŞTİ
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Ianis Hagi için, "Benim gönlümde bir Hagi var. Ancak o bildiğimiz Hagi değil. O da Hagi'nin oğlu junior Hagi. İki ayağını da iyi kullanıyor. Onun gelmesini ben de çok istiyorum" demişti.
Skorer
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam