Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Hagi'nin takımı tarih yazdı

Eurosport Türkiye

Güncellendi 13/05/2017 - 23:46 GMT+3

Galatasaraylı eski efsane futbolcu Hagi'nin sahibi olduğu ve aynı zamanda teknik direktörlüğünü yaptığı Viitorul Constanta, Romanya Birinci Futbol Ligi'nde şampiyonluğa ulaştı.

Romanian legend Gheorghe Hagi

Görsel kaynağı: Reuters

Galatasaray'ın efsane futbolcusu Gheorghe Hagi'nin sahibi olduğu ve aynı zamanda teknik direktörlüğünü yaptığı Viitorul Constanta, Romanya Birinci Futbol Ligi'nde sezonu şampiyon tamamladı.
Viitorul Constanta, Şampiyonluk Grubu'ndaki son hafta maçında CFR Cluj'u ağırladı. Sahadan Gabriel Iancu'nun 65. dakikada attığı golle 1-0 galip ayrılan Viitorul Constanta, puanını 44'e yükseltti ve eski adı Steaua Bükreş olan FCSB takımını ikili averajda geçerek tarihindeki ilk birinci lig şampiyonluğuna ulaştı.
Hagi tarafından 2009'da kurulan ve Romanya Üçüncü Futbol Ligi'nde profesyonel mücadelesine başlayan Viitorul Constanta, kuruluşunun 8. yılında en üst ligde şampiyonluğa ulaşmayı başardı.
Galatasaray'dan kutlama
Galatasaray Kulübü, Romanya 1. Futbol Ligi'nde sahibi ve teknik direktörü olduğu Viitorul Constanta ekibini şampiyonluğa taşıyan efsane futbolcusu Gheorghe Hagi'yi kutladı.
Sarı-kırmızılı kulübün sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yapılan açıklamada, "Sıfırdan kurduğu Viitorul Constanta ile Romanya Ligi şampiyonu olan efsanemiz Gheorghe Hagi'yi tebrik ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.
Viitorul Constanta, Şampiyonluk Grubu son maçında CFR Cluj'u 1-0 yenerek FCSB'nin (Steaua Bükreş) averajla önünde şampiyonluğa ulaştı.
Öte yandan, UEFA Kupası'nın kazanılmasının 17. yıl dönümü için Hagi'nin 17 Mayıs Çarşama günü İstanbul'da olacağı da duyuruldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam