Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

emenike fenerbahce

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 28/06/2012 - 11:41 GMT+3

Geçen sene olaylı bir şekilde Fenerbahçe'den Spartak Moskova'ya transfer olan Emmanuel Emenike'nin bu yılki fiyatını 42 milyon avro olarak açıklandı.

Emenike Spartak fanat1k.ru

Görsel kaynağı: From Official Website

Rus Life Sport sitesinde yer alan habere göre Spartak Moskova, geçtiğimiz günlerde sözleşmesini uzattığı Emenike'yi isteyen birçok Avrupalı kulübün olduğunu ancak geçen sene iyi bir performans gösteren Nijeryalı golcüsünü 42 milyon Euro'ya verebileceğini yazdı.
Geçen sezon Emenike 10 milyon avro karşılığında Rus ekibinin yolunu tutmuştu.
Futbolcunun menajeri Erden Konyar'ın açıklamalarında yer veren spor sitesi, Konyar'ın, Emenike'yi almak isteyenlerin 42 milyon Euro'yu gözden çıkarması gerektiğini söylediğini yazdı.
Konu ile ilgili görüşlerini belirten futbolcu Emenike ise, "Ben Spartak Moskova'da kalmaktan memnunum. Eskisi gibi Spartak'da başarılı olmaya odaklandım. Başlangıçtan beri buradaki ortam hoşuma gitti. Takımda her şey çok güzel, taraftarlar da mükemmel. Takım antrenörü benim için bir arkadaş ve abi gibi, takım yönetimi de gayet dost bir tavır sergiliyor. Bu sebepten dolayı sözleşmeyi uzatmaktan memnunum" şeklinde konuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam