Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

galatasaray torba kura

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 22/08/2012 - 18:57 GMT+3

Şampiyonlar Ligi kurasına üçüncü torbadan girme hesapları yapan Galatasaray iki takımın başarısına duacı.

Galatasaray Fenerbahçe

Görsel kaynağı: AA

Yaklaşık altı yıllık aranın ardından tekrar Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele etme hakkı elde eden Galatasaray, iyi bir kura çekmek için üçüncü torbaya kalma hesaplarını yapmaya başladı.
38.310 takım puanına sahip olan sarı-kırmızılılar, şu anki takım sıralamasına dördüncü torbanın ikinci sırasında yer alıyor ve üçüncü torbaya kalabilmesi için elemelerde kendisinden düşük puanlı iki takımın kendisinden daha yüksek puanlı iki takımı elemesini bekliyor.
Bu kritere uygun eşleşmelerden Borussia Mönchengladbach-Dinamo Kiev mücadelesinden iyi haber gelmezken, Alman temsilcisi evinde rakibine 3-1 yenilerek şansını büyük ölçüde yitirdi.
Öte yandan Basel deplasmanında 2-1 kazanarak büyük bir avantaj elde eden Cluj eğer gruplara kalırsa Galatasaray’ın beklediği iki sürprizden biri gerçekleşmiş olacak.
Bugün ilk maçları oynanacak eşleşmelerden Malaga-Panathinaikos ile AEL Limasol-Anderlecht karşılaşmalarından da Malaga ile AEL’in iyi sonuç alması Galatasaray’ın işine geliyor.
Eğer Mönchengladbach, Malaga, AEL ya da Cluj’dan ikisi Şampiyonlar Ligi gruplarına kalırsa Galatasaray kuraya üçüncü torbadan girmeye hak kazanacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam