Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Mancini: Kazanmaya hazır değiliz

TarafındanReuters

Yayınlandı 05/11/2012 - 13:39 GMT+2

Şampiyonlar Ligi'nde D Grubu'nda 1 puanla sonuncu sırada bulunan Manchester City'nin teknik direktörü Roberto Mancini, Devler Ligi'yle ilgili konuştu.

roberto mancini, manchester city, aston villa

Görsel kaynağı: Reuters

Yıllardır yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çeken ve geçen yıl en sonunda Premier Lig'de zafere ulaşan Manchester City'de takımın Şampiyonlar Ligi'nde aldığı kötü sonuçlar tartışmalara sebep oluyor. Takımın İtalyan çalıştırıcısı Roberto Mancini bu sezon ligde de alınan kötü sonuçlarla birlikte eleştirilerin merkezindeki adam oldu.
Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Dortmund, Ajax ve Real Madrid ile birlikte mücadele eden City'de üç maç sonunda alınan 1 puan kimseyi tatmin etmezken, İtalyan çalıştırıcı üzerindeki baskıyı da arttırdı. Mevcut durumu değerlendiren Mancini ise şunları söyledi: "Şampiyonlar Ligi'ni kazanmaya hazır değiliz. Eğer bunun tersini söylersek dürüst davranmış olmayız. Kabul etmek gerekiyor ki Devler Ligi'nde garip sonuçlar alınabiliyor. Bu sene de geçen yıl olduğu gibi zor bir gruptayız. İyi bir takımız ancak Şampiyonlar Ligi'ni kazanmaya hazır değiliz. Chelsea de yıllardır ciddi yatırımlar yapan bir takım hatta 10 senedir Avrupa'nın en iyi takımlarından birisi fakat kazanmaları 19 senelerini aldı fakat üç dört sene daha önce kazanmaları gerekiyordu."
picture

Roberto Mancini Daily Express

Görsel kaynağı: Eurosport

Gruptan çıkma şanslarını da değerlendiren İtalyan hoca "Burası Şampiyonlar Ligi, her şey mümkün. Eğer üç maçı da kazanırsak harika olur" dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam