Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

sampiyonlar ligi a grubu dinamo zagreb psg maci

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 24/10/2012 - 23:30 GMT+3

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda PSG, Dinamo Zagreb'i deplasmanda 2-0 ile geçti.

psg

Görsel kaynağı: Reuters

Mücadeleye ev sahibi takım seyircisinin de desteği ile etkili başlarken, devrenin ortasına doğru Fransız ekibi oyuna dengeyi getirdi. 33. dakikada Menez'in pasında Zlatan Ibrahimovic gol perdesini açtı ve takımını öne geçirdi. Golden on dakika sonra ise ilk golün hazırlayıcısı Menez, Pastore'nin pasında farkı ikiye çıkardı ve devre böyle sona erdi. İkinci 45 dakikada takımlar yakaladıkları fırsatları değerlendiremeyince PSG üç puanı 2-0 ile aldı.
Düelloyu Porto kazandı
Grubun diğer maçında ise adeta gol yağmuru yaşandı. Ev sahibi Porto, Varela'nın 15. dakikadaki golüyle öne geçirken, Dinamo Kiev'de Gusev 21'de skoru dengeledi. 36'da sahaneye çıkan Martinez ise devrenin skorunu 2-1 olarak ilan etti.

İkinci 45 dakikaya hızlı başlayan Kiev 72'de skoru dengeledi ama ev sahibinin pes etmeye niyeti yoktu. 78'de bir kez daha fileleri havalandıran Martinez üç puanı takımına kazandırdı.

Bu sonuçlardan sonra grupta Porto 9 puanla lider, altı puanla PSG ikinci ve üç puanlı Dinamo Kiev üçüncü sırada bulunuyor. Sonuncu Dinamo Zagreb'in ise henüz puanı yok.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam