Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Şampiyonlar Ligi - Cadu: Bu güzel bir film

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 10/11/2012 - 12:10 GMT+2

Şampiyonlar Ligi’ndeki Cluj – Galatasaray maçına ilişkin ortaya atılan şike iddialarının odağındaki adam olan takım kaptanı Cadu, Portekiz basınına konuştu.

cadu, cluj

Görsel kaynağı: AFP

Maisfutebol’a açıklamalarda bulunan Cluj kaptanı, “Tüm bunları akli dengesi yerinde olmayan biri uyduruyor. Ben çok rahatım ve açıkçası dediklerine de pek şaşırdığım söylenemez. Bir delinin, güzel bir filmini izliyoruz” ifadelerini kullandı.
Evine 320 bin avro gittiğine dair iddialara alaycı bir şekilde cevap veren Cadu, “Gerçekten, 320 bin avro mu? Haberi herhangi bir temele dayandırmadan, kafasından atan gazeteye açtığım davada kazanacağım miktar bu olabilir. Tekrar ediyorum yazılan her şey hâyal ürünü” dedi.
Karşılaşmanın gidişatına ve sonuca değinen Portekizli oyuncu, “Maçın başından sonuna kadar normal olduğunu düşünüyorum. Evet biz kazanamadık çünkü Galatasaray bizden daha iyiydi. Ben maç sonrası yaşananlara kızgınım. İnsanlar benim nasıl biri olduğumu biliyorlar” şeklinde konuştu.
Hatırlanacağı gibi, dün akşam saatlerinde Cluj Başkanı Iuliu Muresan, “Bu tür suçlamaları yapan kişinin akıl hastası olduğunu ve Cluj’ün olayla bir ilgisinin bulunmadığını” söylemişti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam