Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Şampiyonlar Ligi - Dany ve Burak Yılmaz, Real Madrid rövanşında sarı kart cezalısı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 03/04/2013 - 23:37 GMT+3

Real Madrid karşısında sarı kart gören Burak Yılmaz ve Dany Nounkeu, rövanş mücadelesinde forma giyemeyecek. Real Madrid'de ise Xabi Alonso ve Sergio Ramos kart cezalısı.

Dany Nounkeu sarı kart görüyor, Oddvar Moen

Görsel kaynağı: AA

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Santiago Bernabeu’da Real Madrid’in konuğu olan Galatasaray’da ilk yarıda sarı kart gören Dany Nounkeu rövanş maçında forma giyemeyecek.
Skor 2-0 iken ani atağa çıkan ev sahibi takımın hücumcusu Karim Benzema’yı düşüren savunma oyuncusu, 40. dakikada sarı kart gördü. Kart ceza sınırında bulunan Nounkeu bu uyarıyla cezalı duruma düştü.
Kamerunlu stoper 9 Nisan’da Türk Telekom Arena’da oynanacak rövanş maçında sarı-kırmızılı formayı giyemeyecek. Bu karşılaşmada Semih Kaya’nın yanında Gökhan Zan’ın forma giymesi muhtemel.
Öte yandan karşılaşmanın ikinci yarısında Madrid ceza alanı içinde kendini yerde bulan Burak Yılmaz, hakem tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Şampiyonlar Ligi'nin en golcü ikinci oyuncusu rövanş maçında arkadaşlarını yalnız bırakacak.
Karşılaşmanın son dakikalarına doğru rövanş maçı öncesi büyük bir avantaj elde eden Real Madrid'de kart ceza sınırında olan Xabi Alonso ve Sergio Ramos bilerek sarı kart görerek bu kayıtlarını temizledi. Bu ikili de İstanbul'da olmayacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam