Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Şampiyonlar Ligi - Fatih Terim'in Schalke maçı açıklamaları

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 13/03/2013 - 00:02 GMT+2

Schalke'yi 3-2 yenerek çeyrek finale yükselen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, zaferi tüm Türkiye'ye armağan etti.

fatih terim galatasaray schalke

Görsel kaynağı: Reuters

Terim sözlerine “Bazen iyi oynuyorsunuz, bazen kötü oynuyorsunuz ama Galatasaray takımı bileğinin hakkıyla kazandı. İlk yarıda fark yapmamız gerekirdi. Golü erken yedik aslında. Bu son dakikadaki çıkışımızı birkaç defa yakaladık ama ofsaytta kaldık. Bunu çok çalışmıştık. Schalke’nin arkasında bu kadar alan vereceğini tahmin etmiştik" diyerek başladı.
“Bütün futbolcularımı alınlarından öpüyorum. Onlara tebriklerimi sunuyorum, onlarla gurur duyuyorum. Hepsine helal olsun” diyen Terim sözlerine şöyle devam etti:
“Ülke adına önemli bir zafer elde ettik çünkü Avrupa’nın en iyi sekiz takımı arasına kaldık, bu heyecanı ülke yaşayacak, Galatasaray taraftarı yaşayacak.
“Ben oyuncu değiştirmeyerek oyunculara mesajı verdim yoksa çok kolay zaten. Burak ile Sneijder’i çıkartırım Amrabat ile bir orta alanı oyuna sokarım. Koşmaz denilen futbolcuların, markaj yapmayanların daha çok koşmasını, takıma katkı sağlamasını istiyorum.
“İlk 45 dakika zaten nefis bir Avrupa takımı gibi oynadık. Bunlar beni sevindiren taraflar. Ülke bunu güzel güzel kutlamalıdır. Emeği geçen yardımcılarım, başkanımız ve tüm profesyonellere, herkese sonsuz teşekkürler.”
Hamit’in golü hakkında da konuşan Terim, “Takdir-i ilahi. 7-8 top direkten dönüyorsa, gol olan da direkten giriyorsa bunda başka bir şey aramanın lüzumu yok” dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam