Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Şampiyonlar Ligi - Fatih Terim: Real Madrid'i 6 yaşında çocuk bile tanıyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 02/04/2013 - 14:20 GMT+3

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Real Madrid eşleşmesiyle ilgili konuştu.

fatih terim, galatasaray

Görsel kaynağı: AFP

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Real Madrid maçıyla ilgili Marca'ya konuştu. Fatih Terim ile Marca Gazetesi'ne verdiği röportajda Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Real Madrid maçıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte röportajdan öne çıkan satırbaşları.
Real Madrid'i yenmek için planınız ne?
Çok konuşulacak bir konu yok Real Madrid hakkında. Herkes onların ne olduğunu biliyor. Altı yaşında çocuk bile Real Madrid'in ne oynadığını biliyor.

Tam da burada sormak istiyorum. Neden Real Madrid'in Mallorca maçını izlemek için İspanya'ya geldiniz. O maçtan neler öğrendiniz?
Mallorca'dan çok çok daha iyi bir takım gördüm. Real Madrid ile Barcelona dünyanın en iyi iki takımı ve bunu sıklıkla gösteriyorlar. Her mevkide oynayacak çok yetenekli futbolcuları varı.

Galatasaray kendisi Türkiye'nin Barça'sı olarak görüyor. Peki sizce Real Madrid'e karşı Barcelona gibi oynamak doğru değil mi?
Biz insanların bizimle gurur duyacağı ve saygı duyacağı bir oyun oynamak istiyoruz. Oyun planımızı değiştirmeyi kabul etmiyorum çünkü onlardan korkmuyoruz. Topu alacağız ve onların verdiği boşlukları kullanacağız.

Bu hafta kaç Real Madrid maçı izlediniz?
Ben her zaman Real Madrid maçlarını izlerim, bu bir teknik direktörün kendini geliştirmesi için öenmli bir şey. Ancak bu hafta tek maçıma altı veya yedi maçını izledim.

Bernabeu'da nasıl bir maç olacağı öngürüyorsunuz?
Gerçekten çok eğlenceli olacak. Eğer kaybedeceksek de doğru oynayarak kaybedeceğiz. Eğer Bernabeu'da iyi bir performans sergilersek oyuncularımla gurur duyacağım.

Galatasaray topa daha mı fazla sahip olacak?
Bilmiyorum çünkü Real Madrid'de çok iyi pas yapan ve topa sahip olan bir takım. Biz topu istiyoruz ancak bu biraz da rakibimize bağlı.

Peki Sneijder ile Drogba maçın kaderine etki edecek kadar fiziksel olarak iyi durumda mı?
Drogba çok özel bir oyuncu ve ne kadar harika olduğunu her an gösterebilecek kapasitede. Sneijder ve Drogba bize gelmeden önce uzun süre düzenli oynamadı. Ancak onların takımımda olmasını seviyorum ve durumlarındn şikayet edeek halim yok.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam