Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Şampiyonlar Ligi - Galatasaray Braga'yı 2-1 mağlup etti

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 06/12/2012 - 00:05 GMT+2

Galatasaray deplasmanda geriye düştüğü karşılaşmada Braga'yı 2-1 ile geçerek Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura yükseldi.

galatasaray burak yılmaz aydın yılmaz

Görsel kaynağı: AA

Karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi oldu. Maçın hemen başında Galatasaray'ın arka arkaya pas hataları sonrasında Ruben ile atağa geçen Braga'da, ceza sahasında topla buluşan Mossoro'nun şutunu kaleci Muslera kurtardı.
13’te sağ kanattan gelişen Braga atağında, Mossoro'nun topla buluşmasına Galatasaray defansı izin vermedi ve tehlikeli bir pozisyonunun oluşması önlendi.
Hemen iki dakika sonra Braga'nın atağında, Galatasaray ceza sahasında Eder'in şutunda, topa kayarak ayak koyan Melo, tehlikeli bir pozisyonu önledi.
16. dakikada yine ev sahibi takımın atağında, Galatasaray ceza sahasında yaşanan karambolde önüne düşen topa Salino sert vurdu. Defansa çarpan meşin yuvarlak kornere çıktı.
Dakikalar 32’yi gösterdiğinde Braga'nın atağında Melo'nun hatasıyla topla buluşan Mossoro, ceza sahası dışından düzgün vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.
İlk yarı Braga’nın 1-0 üstünlüğüyle geçildi.
İkinci yarıya sarı-kırmızılılar iki değişiklikle başladı. Hamit ve Elmander’in yerine oyuna Amrabat ve Aydın dahil oldu.
58’de ise Amrabat’ın ortasına yükselen Burak Yılmaz şık bir kafa vuruşuyla skora dengeyi getirdi: 1-1
Ismaily’nin kullandığı serbest vuruşta tehlike yaratan Braga, bir dakika sonra da Custodio ile tehlikeli geldi ancak Semih’in yerinde müdahalesiyle pozisyon büyümedi.
80’de Selçuk’un topuk pasında Riera topla buluştu. İspanyol oyuncunun ortasında top Melo’nun önünde kaldı. Brezilyalının şutunda Quim’den seken meşin yuvarlağı Aydın Yılmaz filelere gönderdi: 2-1
Son dakikalara girilirken Burak Yılmaz ceza sahasında topla buluştu. Oyuncunun şutunda top üst direkte patladı.
Karşılaşmada başka gol olmayınca Galatasaray, deplasmanda Braga'yı 2-1 geçti. Grupta ikinci sırayı elde eden sarı-kırmızılılar Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura yükseldi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
İlgili Maçlar
Reklam
Reklam