Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Şampiyonlar Ligi - Galibiyet Chelsea'ye yetmedi

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 05/12/2012 - 23:43 GMT+2

Şampiyonlar Ligi E Grubu son maçında Chelsea evinde Nordsjaelland'ı 6-1 ile geçti ancak UEFA Avrupa Ligi vizesi alabildi.

Fernando Torres, Chelsea (Reuters)

Görsel kaynağı: Reuters

Geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nde zafere ulaştıktan sonra, bu yıl gruplarda hayal kırıklığı yaşayan Chelsea evinde son maçta Nordjaelland'ı konuk etti.

32. dakikada konuk takım penaltı kazandı ancak Nicolai Stokhkolm 11 metreden kötü vurunca Cech penaltıyı kurtardı. Üç dakika sonra hakem yine penaltıya karar verdi. Bu sefer Chelsea'den Hazard topun gerisine geldi ancak o da bu fırsatı değerlendiremedi.

38. dakikada ise hakem bir kez daha penaltıya karar verdi. Chelseali savunma oyuncusu David Luiz ise düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi. 45. dakikada ise Torres devrenin skorunu 2-0 olarak ilan etti.

Konuk takım 46'da John ile farkı bire indirse de Chelsea turmadı. 51'de Cahill 56'da ise Torres skoru 4-1'e getirdi. 63. dakikada sahneye bir başka İspanyol olan Mata çıktı ve durumu 5-1 yaptı. 71'de ise sezon başında kadroya katılan Oscar ise skoru 6-1 olarak ilan etti. Chelsea 10 puana yükselmesine rağmen grupta averajla üçüncü sırada kaldı.

Grubun diğer maçında ise Shakhtar, Juventus'u konuk etti. İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın 56. dakikada Kucher kendi kalesine bir gol atıp İtalyan takımını öne geçirdi. Böylece Juventus 12 puanla gruptan lider çıkarken 10 puanla Shakhtar Donetsk ise averajla ikinci oldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam