Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Şampiyonlar Ligi - Jose Mourinho: Kazanmaya geldim

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 08/04/2013 - 17:29 GMT+3

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, takımının Galatasaray'la oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Jose Mourinho - Real Madrid

Görsel kaynağı: AA

Mourinho'nun açıklamaları şu şekilde;
"Zor bir maç bekliyorum. Galatasaray iyi bir takım ve kazanma kültürüne sahipler. İyi bir teknik adamları, iyi oyuncuları ve iyi taraftarları var. Zor olacağını biliyorum ama benim amacım kaybetmek değil. İstanbul’da kazanmak istiyorum.
"Çeyrek finalde bütün takımlar aynı. Herkes Real Madrid – Barcelona beklemiş olabilir ama çeyrek finalde olmayı hak eden başka bir takımla eşleştik. Bu konuda kesinlikle ciddiydim. Türkiye’de daha önceden de geldim, Kayseri’de Galatasaray’ı izledim. Saatlerce onları analiz ettim. Takımı hazırlamak için. İlk maçta 3-0 galip gelmeyi başardık. 10 dakikada gol bulmuştuk, iyi başlamıştık. Bu maç için de aynı saygıyı duyuyorum. Tamamen bu maça odaklanmış olarak sahaya çıkacağız. Yarı finale gitmek istiyoruz.
"Sneijder’i Drogba’yı ve Hamit’i görmek çok güzeldi. Benim oyuncularım ve arkadaşımlardı. Felipe Melo ve Muslera’yı da İtalya’dan tanıyorum. Aynı zamanda Eboue ve Riera’yı İngiltere’den biliyorum. Fatih Terim zaten yıllardır arkadaşım. Onlarla karşılaşmaktan mutluydum, onlar da beni görmekten mutlulardı. Sneijder maçtan önce “Futbolda arkadaşlar yoktur” demişti. Maç içinde arkadaşlığımızı unutmalıyız, maçtan sonra buna bakmalıyız. Bütün oyuncularımla ilişkimi devam ettiririm.
"Hakem iyi bir performans gösterdi. Hataları vardı, Burak’ın pozisyonu penaltıydı. Ancak genel olarak iyiydi diyebiliriz. Fatih Terim’i anlıyorum. Mutlu olmaması çok normal çünkü farklı bir karar verilebilirdi. Hakem böyle bir maçta olmaktan ötürü mutluydu.
"Fatih, benim arkadaşım. Onunla karşılaştığımızda bana çok iyi davranıyor. Bu da benim için çok önemli. Aramızda bir bağ olduğunu hissediyorum. Umarım hep çok mutlu olur."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam