Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Şampiyonlar Ligi - Jose Mourinho: Galatasaray büyük takım

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 02/04/2013 - 22:14 GMT+3

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ı konuk edecek Real Madrid'de Jose Mourinho maç öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Portekizli teknik adam Galatasaray'ın büyük bir takım olduğunu söyledi.

Jose Mourinho - Real Madrid

Görsel kaynağı: AA

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun açıklamaları şu şekilde:
"Galatasaray çok büyük bir hocaya sahip. Bu tür maçları oynamış çok tecrübeli bir hoca. Takımın savunma ve atak kısmını organize edecektir. Arkadaşım en iyisini yapmaya çalışacaktır.

Bu seviyelerde oynayan oyuncular, sakin ve soğukkanlıdır. Sneijder, Burak, Drogba var. Pek çok oyuncuları var. Yorum yapmaya bile gerek yok.

Buraya gelene kadar hangi motivasyonla oynadıysak bundan sonra böyle oynamaya çalışacağız. Finale çıkmak için bu iki maçı lehimize sonuçlandırmak lazım. Real Madrid’in geçmnişini biliyoruz, hedeflerimizi de biliyoruz. Bu çok büyük bir aşama. Gelecek için çok önemli.

Kaybettiğimiz çeyrek ve yarı finaller de var. Gerçekle yüz yüze geleceğiz. Galatasaray’ı elemek istiyoruz.
Casillas antrenmanlarını yapıyor. Durumu iyi. Sonraki maçlarda oynamasını umut ediyorum.
Galatasaray'ın forvetleri bütün takımların canını yakabilir

Daha iyi bir takıma sahip olduğumu düşünüyorum. Çok karmaşık, zor gruplarda oynayıp çıkmayı başardık. Önemli adaylardan birisini aşıp da geldik. Geçen yıldan daha iyi olup olmadığımızı önümüzdeki maçlar gösterecek. Sakat oyuncumuz yok. Fiziksel olarak iyi durumdayız.

İlk kalecimizin sakat olduğu bir dönemde iyi maçlar çıkaran bir bir kalecimiz var.

Ben bu aşamada favorilerden bahsetmek istemem. Şu anda olduğumuz aşamaya, favorileri aşarak geldik. Favorilerden bahsetmek çok önemli değil. Son sekize gelmiş ekipler buraya boş yere gelmezler. Güçleriyle buraya gelirler.

Taraftarlarla aramın kötü olduğu diye bir şey yok. Takımı desteklemek isterseniz maça gelirsiniz. İsterseniz de gelmezsiniz. Her futbolcunuzu, takımınızı destekleyeceksiniz. Onlar oynamak için saha çıkıyor.

Türk taraftarların çok olması bizi çok etkilemeycektir ama İstanbul deplasmanı zor olacaktır. Galatasaray’a karşı hiç oynamadım. Ama onları tanıyorum. Galatasaraylı oyuncular bütün güçlerini ortaya koyacaktır. Daha büyük oynamak için uğraşacaklardır. İngiltere ve İtalya’da oynamış büyük oyuncuları var. Çok iyi Türk futbolcuları var. En önemliisi Fiorentina ve Milan’dan da tanıdığım Fatih Terim var. Kazanmak isteyeceklerdir.

Galatasaray kazanma kültürü olan büyük bir takım. Yarın bizi rahatlatacak bir sonuç almak istiyoruz.

Her tur atlandığında Real Madrid biraz daha güçleniyor gibi. Ne ben ne de geleceğim önemli. Önemli olan Real Madrid. Hedeflere ulaşmak için elimden geleni yapacağım. Daha büyük hedeflere gitmek amacındayız. Şampiyonlar Ligi’ni almak. Ligi bize yakışan bir yerde bitirmek gibi. Sezon sonunda neler olacağını sezon sonunda görüşeceğiz."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam