Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Şampiyonlar Ligi - Milan kurbanlık koyun olmayacak

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 19/02/2013 - 17:19 GMT+2

Milan Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, kulüp başkanı Silvio Berlusconi’nin taktik önerilerine açık olduklarını belirtti.

Massimiliano Allegri Milan Barcelona 2013

Görsel kaynağı: AFP

Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, düzenli olarak kadro seçimi ve oyun stili konusunda açıklamalarda bulunuyor ve bu öneriler birçok kesim tarafından hoş karşılanmıyor.
Berlusconi son olarak Milan’ın Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Barcelona ile oynayacağı karşılaşma öncesi Lionel Messi’ye adam adama markaj uygulanması gerektiğini söyledi.
Teknik direktör Allegri, “Oturup başkanla konuştum. Her zamanki gibi düşüncelerini ve fikirlerini söyledi ki bazen oldukça dahiyane olabiliyor. Her zaman bekleriz” dedi.
Geçen sezon sonrasında üst düzey oyuncularının bir kısmını satan ve genç bir takım kuran Milan’ın Devler Ligi’nde kurbanlık koyun gibi görüldüğünü söyeyen Allegri, “Son iki yılda Barcelona’ya karşı iyi oynadık. Şu an dünyadaki en iyi takım olduklarını biliyoruz. Bir sonraki tura çıkmak için gerekli yolları yaratacağız. Onların topla oynama oranını azaltarak daha etkisiz hale getirmeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam