Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Şampiyonlar Ligi - Mourinho Varane’ı zorlamıyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 31/03/2013 - 21:46 GMT+3

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, eflatun-beyazlıların son idmanında Galatasaray maçını düşünerek sakatlığı bulunan Raphael Varane’ı zorlamadı.

Jose Mourinho - Real Madrid

Görsel kaynağı: Reuters

La Liga’nın 29. haftasında Zaragoza deplasmanından 1-1’lik beraberlikle ayrılan Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı Galatasaray maçı öncesinde hazırlıklarına devam etti.
Eflatun-beyazlıların son antrenmanında teknik direktör Jose Mourinho, sırtından sakatlığı bulunan Raphael Varane’ın ‘duruma karşı reaksiyonunu’ görmek için sık sık doktor eşliğinde çalışan Fransız stoperi gözlemledi.
Öte yandan, Zaragoza maçında forma giyen futbolcular antrenmanı ısınma hareketleri ve düz koşuyla geçirirken maçta oynamayan Xabi Alonso da bu gruba müdahil oldu. Fabio Coentrao ise ağırlık antrenmanı yaptı.
Varane oynayabilir
Ülkesi Fransa’nın Gürcistan ve İspanya’yla oynadığı maçlardan sakat dönen Raphael Varane’ın, UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki Galatasaray maçına üç gün kala durumu netleşiyor. İspanyol basınına göre Varane, fiziksel açıdan önemli gelişim gösterdiği için Galatasaray'a karşı oynayabilecek konuma geldi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam