Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Sabri Sarıoğlu Bernabeu’da üçlü çektirebilir!

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 29/03/2013 - 12:08 GMT+2

Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu, “Bernabeu’da üçlü çektirmek ister misin” sorusuna “Galip geldikten sonra neden olmasın” karşılığını verdi.

Galatasaray'ın deneyimli sağ kanat oyuncusu Sabri Sarıoğlu

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Galatasaray’ın deneyimli sağ kanat oyuncusu Sabri Sarıoğlu, Akşam gazetesinden Yasemin Akbulut’a röportaj verdi. Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi’nde oynayacakları maç için “Zor olacak ama imkansız da değil” diyen Sabri’den çarpıcı açıklamalar.
Sana göre en tehlikeli oyuncuları Ronaldo ve Mesut mu?
Real Madrid birbirinden kaliteli futbolculara sahip. Real Madrid niye dünyada sayılı kulüpler arasına giriyor. Çünkü iyi oyunculardan kurulu olduğu için. Ronaldo olsun, Mesut Özil olsun hepsi çok önemli isimler. Sonuçta biz isimlerle oynamıyoruz, karşımızdaki rakiple oynuyoruz. Önemli olan bizim yapacaklarımız.
Bernabeu'da üçlü çektirmek ister miydin?
Galip geldikten sonra neden olmasın.
Burak Yılmaz'ın özellikle bu sezonki patlayan performansı için ne diyebilirsin, işin sırrı ne?
Ben Burak ile Genç Milli Takım'da beraber oynamıştım. O dönemden beri çok iyi. Kaliteli ve iyi bir forvet. Zaten insanlığını hiç söylemiyorum. Melek gibi bir insandır. Büyüğünü sever sayar, küçüğüne de aynı saygıyı sevgiyi hep gösterir. Oyunculuğu çok iyi. İlk başlarda Fenerbahçe ve Beşiktaş dönemlerinde inişli çıkışlı grafiği vardı ama Trabzonspor ile yükselişe geçti. Bize geldikten sonra da bunu daha da devam ettirdi. Çizgisini her geçen gün arttırıyor. Her zaman iyi de çalışıyor. Çok çalışmasının karşılığını alıyor. Hak ettiği yere geldiğine inanıyorum.
Fatih Terim'in yeri çok ayrı senin için. Seni ilk kez oynatan, ilk kez kaptan yapan o. Ne anlam ifade ediyor senin için Terim?
Tabii Fatih Hoca Galatasaray'dan İtalya'ya gittikten sonra A takıma çıktım. Lucescu ile antrenmanlarda yer aldım. Hep A takım bünyesinde bulundum ama oynama şansı bulamadım. Hocamız döndükten sonra bana inandı, güvendi, çalışmalardaki performansımı beğendi. Ben de bu güveni boşa çıkarmamak için daha da çalıştım. Sağolsun hocam oynattı, oynatmaya devam etti. Ben de onun yüzünü kara çıkartmamak için devamlı iyi performanslar sergiledim. Bugüne kadar hep destek oldu. Bugüne gelmemde en büyük pay sahibidir. Onun yeri bende her zaman faklıdır. Yeri geldi çok ikazı oldu, çok eleştirisi de olmuştur. Ama hiçbir zaman bana olan sevgisini, güvenini esirgememiştir. Onun sayesinde bugünlere geldim. İlk A Milli Takıma da çağıran oydu.
Lakaplarınız Speedy Gonzalez ve Reyiz. Bunlarla ilgili ne düşünüyorsunuz?
Lakabımı ilk A takıma çıktığım dönemdeki abilerim takmıştı. Süratli ve kısa boylu olmamdan dolayı. Ama 2-3 senedir de taraftarımızın bana layık gördüğü Reyiz lakabı var. Böyle lakaplar espri mahiyetinde de olsa güzel, hoş. Özellikle taraftarın gözünde, beni daha çok motive ediyor. İlk duyduğum zaman biraz garipsemiştim, şaşırmıştım ama sonradan alıştım...
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam