Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Şampiyonlar Ligi - Ünal Aysal: Hakemler canımızı yaktı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 10/04/2013 - 08:47 GMT+3

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid'e elenen Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal, iki maçta da hakemlerin kötü bir yönetim gösterdiğini söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, önemli açıklamalar yapıyor.

Görsel kaynağı: AA

AMK Gazetesi'nin haberine göre, Başkan Ünal Aysal, Galatasaray’ın gücünü bütün Avrupa’ya tekrar gösterdiklerini söyledi ve ekledi: “Bu yaz yapacağımız 3 takviye ile Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’i eleyebileceğimizi gördük”
Takımın ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu dile getiren Başkan Ünal Aysal, “Buraya gelişimizin tesadüf olmadığını bütün Avrupa’ya gösterdik. Önümüzdeki sezon için çok büyük dersler çıkardık. Bu yaz takımımıza yapacağımız 3 takviye ile Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid veya onların seviyesindeki takımları eleyebileceğimizi gördük. Takımımla gurur duyuyorum. Futbolcularıma ve hocama teşekkür ediyorum” dedi.
Her iki maçtaki hakemlerin yönetiminden pek de mutlu olmadığını vurgulayan Aysal, “Her şeye rağmen bu turu geçebilirdik. Hakemler iki maçta da bize karşı çok acımasız davrandı. Avrupa arenasından uzun süredir uzak olduğumuz için tahmin ediyorum bizi yadırgadılar. Biz bu seviyede sürekli olursak, bize karşı bu hataları yapamazlar” ifadesini kullandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam