Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Şampiyonlar Ligi - Ünal Aysal: Teslimiyetçi olmayacağız

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 03/04/2013 - 11:28 GMT+3

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Real Madrid karşısında teslimiyetçi olmayacaklarını söyledi.

Galatasaray'ın Schalke maçındaki gol sevinci, UEFA Şampiyonlar Ligi

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Sabah Gazetesi'ne konuşan Ünal Aysal, "Gençlerbirliği maçını 7-0 kazanabilirdik ama 1-0 kaybettik. Şimdi aynı şey Real Madrid'in başına gelmez mi? Adamlar bizden daha güçlü, daha pahalı, bizim bütçemiz 200 milyon dolar onların bütçesi bizim 3 mislimiz. Schalke'den elimiz boş döneceğimize inanmıyordum. Ama doğru ya da yanlış ben Real Madrid'le de haysiyetli bir maç oynayacağımıza inanıyorum. Haysiyetli bir maçtan sonra 1-0, 1-1, 2-1 böyle kıran kırana bir maç geçecektir. Maksimum 2-0 olabilir" şeklinde konuştu.

Başkan, Burak Yılmaz'ı para için satmayacağını vurgularken, "Uzun soluklu düşünmek zorundayız. 16'ya girmekle bu seneki hedefimi gerçekleştirdim. Ama benim gelecek seneki hedefim ilk 4'e girmek. İnşallah bu sene 4'e girerim ama bu sene hangi kategoriye girdiysem bunun üstüne çıkmalıyım. Takımı güçsüzleştirmem değil güçlendirmem gerekir. O yüzden oyuncu satışlarına da çok dikkat etmek gerekir. 15-20 milyon lira kar edeceğim diye bir oyuncuyu satıp üzerine bir oyuncuyu alamıyorsam olmaz. Oyuncumu para için satmam" dedi.

Yabancı sınırının kalkması gerektiğinin altını çizen Aysal, "Yabancı sayısının inmesi Türkiye'nin Avrupa sınavlarında bizi sıkıntıya sokar. Biz bunu sadece Türkiye'deki Türk oyuncuları geliştirme olarak görüyoruz. Yabancı oyuncu eğitiyor. Drogba geldi takımı içeriden çok güzel yönetiyor, liderlik yapıyor. Hagi, Emre Belözoğlu'nu, Arda'yı yetiştirdi. Hangi Türk futbolcusu hangi Türk futbolcusunu yetiştirdi bana bir tane örnek verebilir misiniz; yok" ifadelerini kullandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam