Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

unai emery fenerbahce

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 14/08/2012 - 11:22 GMT+3

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Fenerbahçe ile eşleşen Spartak Moskova'nın İspanyol hocası Unai Emery, Fenerbahçe deplasmanında kendilerini gergin bir atmosferin beklediğini ve önce bu atmosferi yenmeleri gerektiğini söyledi.

Unai Emery

Görsel kaynağı: Reuters

Emery, kendi resmi sitesinde yaptığı açıklamada, Türk taraftarlarının genelde takımlarını agresif bir şekilde desteklediğinin altını çizerek, "Türkiye'deki maçlar konuk takımlar için her zaman oluşan atmosfer nedeni ile zor geçer. Ben bunu Bursa'da yaşadım ve biliyorum. Fenerbahçe stadındaki karşılaşmada da böyle bir atmosfer olacak" şeklinde konuştu.
Kuyt, Krasiç, Mehmet Topal ve iki Brezilyalı...
İspanyol hoca, Fenerbahçe'nin kadrosunda zamanında CSKA Moskova'da forma giyen Milos Krasiç'in ve yine Liverpool'un eski oyuncusu Dirk Kuyt'un olduğunu hatırlatarak, "Bu takım iyi oyunculardan oluşuyor. Kuyt, Krasiç ve iki tane Brezilyalı oyuncuları var. Yine benim çok yakından tanıdığım ve iki yıl Valencia'da çalıştırdığım Mehmet Topal var" dedi.
Şampiyonlar Ligi play-off turunda Fenerbahçe ile Spartak Moskova arasında oynanacak ilk karşılaşma 21 Ağustos'ta Moskova'da, rövanş karşılaşması ise 29 Ağustos'ta İstanbul'da oynanacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam