Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ada basınında Fenerbahçe-Arsenal maçı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 22/08/2013 - 12:52 GMT+3

İngiliz basını, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Fenerbahçe'yi 3 - 0 yenen Arsenal'in turu büyük ölçüde garantilediğini belirtti.

Arsenal's Jack Wilshere (L) is challenged by Fenerbahce's Raul Meireles

Görsel kaynağı: Reuters

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin Arsenal ile oynadığı Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçı Ada basınında da geniş yer buldu. The Guardian Gazetesi, iyi bir futbol sergileyen Arsenal'in kolay bir galibiyet aldığını ifade etti. Gazete ayrıca, Arsenal'in Şampiyonlar Ligi'nin eşiğinde olduğu, sarı lacivertlerin İngiliz takımı karşısında zorlandığı ve fazla etkinlik gösteremediği dile getirdi.
BBC televizyonu, "Arsenal, İstanbul'da kontrolü eline aldı" ifadelerini kullandı. BBC ayrıca, Fenerbahçe'nin rövanş maçını sürpriz bir şekilde 4 - 0 kazansa bile Şampiyonlar Ligi'nde yerini alamayabileceğini dile getirerek, Fenerbahçe'nin Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesinde (CAS) görülen şike davasıyla ilgili çıkacak karar sonucunda turnuvadan ihraç edilebileceği ve 2 yıl men cezası alabileceği yorumunu yaptı.

Sky News televizyonunun internet sitesinde de, Arsenal'in Türkiye'de kolay bir galibiyet aldığını ve Şampiyonlar Ligi'ne büyük ölçüde katılacağını belirtti.
Daily Telegraph gazetesi ise Fenerbahçe'nin kötü bir oyun sergilediğini ifade ederken, Arsenal'in ligde aldığı mağlubiyetten sonra kendini toparladığına dikkat çekti.
Daily Mail ise Arsenal'in galibiyetini şu başlıkla verdi: "Köpüren Topçular Türkleri dövdü.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam