Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Atletico Madrid - Barcelona: 1-0 / MAÇ ÖZETİ

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 10/04/2014 - 11:17 GMT+3

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında karşı karşıya gelen iki İspanyol temsilcisinden Atletico Madrid, Vicente Calderon'da tur atlayan taraf oldu.

Koke Atletico Madrid FC Barcelona Champions League

Görsel kaynağı: AFP

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde eşleşen iki İspanya temsilcisinden tur atlayan taraf Atletico Madrid oldu. Nou Camp'ta oynanan ilk maç 1-1'lik beraberlikle sona ermişti.
Vicente Calderon'da oynanan rövanş karşılaşmasında Atletico Madrid 1-0'lık skorla tur atlayan takım oldu. Arda ve Diego Costa'dan yoksun çıktığı maçta taraftarlarının desteği ile karşılaşmaya başlayan Atletico Madrid golü 5. dakikada buldu. Önce ceza sahası içinde topla buluşan Adrian'ın şutu direkten döndü. Dönen topta Koke sol kanattan orta yaptıktan sonra Adrian'ın kafa vuruşu tekrar Koke'nin önünde kaldı ve futbolcu topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
picture

Koke Atletico Madrid FC Barcelona Champions League

Görsel kaynağı: AFP

Bu golden sonra üstünlüğü ele geçiren Barcelona, katı Atletico savunmasını geçmeyi başaramadı. Girdiği bir çok gol pozisyonundan yararlanamayan Barcelona, 1-1'in rövanşında Atletico Madrid'e kaybederek Şampiyonlar Ligi'ne çeyrek finalde veda etti.
Maçın ikinci yarısında rakibinin defansta bıraktığı boşlukları iyi değerlendirip pozisyon bulan Atletico Madrid, bu fırsatları gole çeviremedi. Evinde taraftarların desteği ile Barcelona'yı geçen Atletico Madrid ise yarı finale yükselen takım oldu.
picture

Atletico Madrid-Barcelona / ÖZET

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam