Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ballon d'Or heyecanında sona gelindi

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 13/01/2014 - 17:30 GMT+2

2013 yılının kadın futbolcusu olmak için yarışan Nadine Angerer (Almanya), Marta (Brazilya) ve Abby Wambach (ABD), ödül töreni öncesinde basının karşısına çıktı.

Dreikampf der Giganten um den Ballon d'Or

Görsel kaynağı: Getty Images

Dünyada 2013 yılının kadın futbolcusu olmak için yarışan Nadine Angerer (Almanya), Marta (Brazilya) ve Abby Wambach (ABD), ödül töreni öncesinde basının karşısına çıktı. FIFA Ballon d'Or (Altın Top) Ödülü Töreni öncesinde Nadine Angerer, Marta ve Abby Wambach, 2013'te dünyanın en iyi kadın futbolcusu olmak için yarışan Angerer, Marta ve Wambach, ödül töreni öncesinde basın toplantısı düzenledi. Brezilyalı futbolcu ​Marta, basın toplantısı sonrasında interaktif Dünya Kupası ödülünü kazanan Bruce Grannec ile oyun konsolunda futbol maçı yaptı. Brezilya Milli Takımı'nı seçen Marta ile Fransa Milli Takımı'nı alan Bruce arasındaki maç golsüz berabere bitti.
En iyi teknik direktör adayları Ralf Kellermann (Almanya/Wolfsburg), Silvia Neid (Almanya/Almanya Milli Takımı) ve Pia Sundhage (İsveç/İsveç Milli Takımı) da ödül töreni öncesinde basın toplantısı düzenledi. Diğer taraftan, altın top ve yılın erkek teknik direktörüne verilecek kupa da tören öncesinde basına tanıtıldı. Gazetecilerin ve FIFA'ya üye 208 ülkenin milli takımlarının teknik direktör ve kaptanlarının oylarıyla sahibi belirlenen Altın Top Ödülü'nün bu yılki adayları arasında Lionel Messi (Barcelona), Franck Ribery (Bayern Münih) ve Cristiano Ronaldo (Real Madrid) yer alıyor.
2013 yılının en iyi futbolcusuna verilecek Altın Top Ödülü'nün yanı sıra erkekler ve kadınlar futbolunda yılın en iyi teknik direktörü, yılın en iyi kadın futbolcusu, yılın en iyi golü, yılın en iyi 11'i, fair play ve başkanlık ödülleri de dağıtılacak. Milli takım teknik direktörleri, kaptanları ve gazetecilerin katıldığı oylama sonunda merakla beklenen Altın Top ödülünün sahibi, İsviçre'nin Zürih kentinde TSİ 19.00'da başlayacak törende açıklanacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam