Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Sneijder dönüyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 08/12/2013 - 11:43 GMT+2

Sakatlığından dolayı takımdan uzak kalan Wesley Sneijder, Juventus maçıyla sahalara dönmeye hazırlanıyor.

Galatasaray oyuncusu Wesley Sneijder Kayserispor karşısında gol sevinci yaşadı

Görsel kaynağı: AA

Lig'de Fenerbahçe derbisi, Sivasspor, Kasımpaşa ve Elazığspor, Şampiyonlar Ligi'nde de Fc Kopenhag karşılaşmalarında oynayamayan ve takımdan uzak kalan Wesley Sneijder, Juventus maçıyla sahalara dönmeye hazırlanıyor.
Bu hafta oynayacak düzeye gelmesine rağmen Mancini tarafından riske edilmeyip Juventus maçına saklanan Wesley Sneijder, maç öncesi çok istekli. Sakatlanmadan önce takımın en iyileri arasında olan Wesley Sneijder yakın çevresine Juventus maçının ne kadar önemli olduğundan bahsederek kendini bu maça özel olarak hazırladığını ifade etti. Adı son günlerde Manchester United ve Chelsea ile anılan yıldız futbolcunun 2014 Dünya Kupası elemelerinde milli takım kadrosunda olmak istemesinden dolayı çok istekli olduğu ve Juventus maçına da bu anlamda çok iyi hazırlandığı belirtiliyor.
Kayserispor deplasmanında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Hollandali yıldız Sneijder o maçtan sonra Torku Konyaspor maçına ilk 11 başlamış ve sakatlığı nüksedince oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.
picture

wesley sneijder galatasaray

Görsel kaynağı: Eurosport

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam