Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"Kazanırsak Mourinho ile yemeğe çıkabiliriz"

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 17/03/2014 - 21:46 GMT+2

Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini ve Didier Drohba, zorlu karşılaşma öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.

Mancini

Görsel kaynağı: Eurosport

Yarın oynanacak Şampiyonlar Ligi 16 tur rövanş maçı için Chelsea'ye konuk olan Galatasaray son hazırlıklarını gerçekleştirdi. Antrenman öncesi İtalyan teknik direktör Roberto Mancini basın toplantısında soruları yanıtladı.
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, "Chelsea, Avrupa'daki en iyi takımlardan biri ama yarın şansımızı denemek ve elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz" dedi.
UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında yarın İngiltere'nin Chelsea takımıyla karşılaşacak Galatasaray'ın teknik direktörü Mancini, maçın oynanacağı Stamford Bridge Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.
Mancini, yarınki maçta mantalite ve performansın önemli olacağını belirterek, "İki takım için de zor olacak ama Chelsea'nin daha fazla avantajı var. Bir golün yeterli olup olmayacağını bilmiyorum. Yarın ne olacağını göreceğiz" diye konuştu.
İtalyan teknik adam, "Juventus'u yenmek zorunda kaldınız. Şimdi de en az 2-2 beraberlik gerekiyor. Menajer olarak hangisine ulaşmak daha zor?" sorusuna, "Zor bir gruptaydık. Şimdi buradayız ve çok zor olduğunu biliyoruz, çünkü Chelsea Avrupa'daki en iyi takımlardan biri ama yarın şansımızı denemek ve elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz" yanıtını verdi.
İngiltere ve Manchester City ile ilgili güzel anıları olduğunu ifade eden deneyimli teknik adam, "Mourinho ile yemeğe çıkabildiniz mi?" sorusu üzerine "Eğer kazanırsak tabii ve ben öderim" ifadesini kullandı.
Mancini, Drogba ile ilgili bir soru üzerine de yıldız oyuncunun harika bir futbolcu olduğunu söyledi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam