Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray taraftarları Drogba'ya çok kızacak!

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 20/03/2014 - 11:12 GMT+2

Galatasaray'ın tecrübeli futbocusu Didier Drogba, Chelsea maçında alınan sonuç ve kötü performansının ardından tepki toplamaya devam ediyor.

drogba chelsea galatasaray

Görsel kaynağı: Eurosport

Galatasaray'ın tecrübeli futbocusu Didier Drogba, Chelsea maçında alınan sonuç ve kötü performansının ardından tepki toplamaya devam ediyor.
Son olarak takımla birlikte İstanbul'a dönmeyen ve Mancini'den izin alıp Londra'da kalan Didier Drogba konusu sarı kırmızılılarda problem olma yolunda ilerliyor. Oynadığı oyunla hayal kırıklığı yaratan futbolcu taraftarların büyük tepkisini çekerken eski kulübü Chelsea ile oynanan maçtan sonra Terry'le birlikte Chelsea Tv'ye ses getirecek açıklamalarda bulundu.
Galatasaraylılar çok kızacak!
Chelsea TV'ye maçtan sonra konuşan Drogba, 'benim için duygusal bir maçtı. Zor bir oyun oldu. Tekrar Stamford Bridge'de olmak çok güzeldi' diye konuşan Fildişili yıldız konuşmalarında öyle bir cümle kurdu ki bu cümle çok tepki çekecek! Konuşmalarını sürdüren Drogba, Chelsea'yi kastederek 'biz hep iyi takım olduk' diye konuştu. Drogba, maçtan sonra hiç üzülmedi eleştirilerini de haklı çıkaracak cümleler sarf etti.
Yıldız futbolcu bu açıklamasıyla zaten tepkili olan Galatasaray taraftarını dahada sinirlendirecek gibi gözüküyor. İşte taraftarları kızdıracak o açıklamalar;
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam