Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ne Drogba ne de Burak! İspanyollar sadece onu sordu

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 26/11/2013 - 17:14 GMT+2

Şampiyonlar Ligi'nde yarın akşam Real madrid ile oynayacak olan Galatasaray, İspanya'ya vardı. İspanyol meydası ilk onu sordu.

Didier Drogba, Burak Yılmaz - Galatasaray

Görsel kaynağı: AA

Real Madrid ile çok kritik bir maça çıkacak olan Galatasaray, Madrid'e indi. Kamp yapılacak olan otele geçen sarı kırmızılı ekip, ardından maç öncesi son antrenmanı için Bernabeu Stadı'nın yolunu tutacak. İspanya basınının da Galatasaray'a ilgisi oldukça fazlaydı. İspanyollar Galatasaray'ın madrid'e gelişi için birçok basın mensubu ile havalimanında beklemeye başladı.
Galatasaray kafilesi alana inince hiç alışık olmadığımız sahneler yaşandı. Drogba'dan birkaç kare görüntü alan ispanyollar ardından Umut Bulut'u sordu. İspanyol As ve Marca gazetelerinde de haber olan Umut Bulut, Real madrid ile oynanan ilk maçta fileleri havalandıran tek futbolcu olmuş ve Galatasaray'ın tek sayısını kaydetmişti. Milli takımda ve Galatasaray'da oldukça iyi maçlar çıkaran Umut Bulut, İspanyol gazetecilerin takibi altına girdi. gazeteciler sık sık Umut Bulut'un maça ilk 11'de başlayıp başlamayacağını sordu ve ilginç bir şekilde milli oyuncuya ilgi gösterdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam