Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Jose Mourinho Albert Riera'nın takımdan ayrıldığından habersiz

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 22/02/2014 - 17:24 GMT+2

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki rakibi Chelsea'de teknik direktör Jose Mourinho, önemli karşılaşma öncesi tarihi bir gafa imza attı.

Chelsea manager Jose Mourinho admitted that his fully deserved their 2-0 loss against Manchester City in the FA Cup on Saturday

Görsel kaynağı: Perform

Galatasaray'ın son 16'daki rakibi Chelsea, bugün oynadığı karşılaşmada Everton'ı maçın uzatma dakikalarında bulduğu golle yenmeyi başardı. Londra ekibinin hocası Jose Mourinho mücadele sonrası Everton galibiyetini ve ardından Galatasaray ile oynanacak olan karşılaşmayı değerlendirdi.
Chelsea'nin Portekizli çalıştırıcısı Galatasaray'ın tecrübeli futbolculardan kurulduğunu ve zorlu bir gecenin kendilerini beklediğini ifade etti. Geçtiğimiz sezon Real Madrid'in başındayken Galatasaray'ın Kayserispor ile deplasmanda oynadığı maçı izlemeye gelen Mourinho, bu sefer maç programındaki çakışma sebebiyle İngiltere'de kaldı. Everton maçının ardından mikrofonlara konuşan Jose Mourinho, Mustafa Akçay'ın yaptığı gafa benzer bir sürprize imza attı. Jose Mourinho, Galatasaray'dan devre arasında ayrılan Albert Riera'nın sarı kırmızılı takımda önemli oyuncularından biri olduğunu belirtti.
Jose Mourinho sarı kırmızılı takımla ilgili yorumunu yaparken Drogba, Melo ve Sneijder gibi önemli yıldızların varlığından bahsetti. Ancak talihsiz bir şekilde Albert Riera'yı da bu isimlerin arasına ekledi
Trabzonspor'un eski hocası da rakiplerinden ayrılan bir futbolcunun hala takımda olduğunu düşünerek talihsiz bir açıklama yapmıştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam