Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Drogba ve Sneijder'e mesaj yolladı!

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 25/02/2014 - 18:31 GMT+2

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini ve Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Chelsea maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini

Görsel kaynağı: AA

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini ve Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Chelsea maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.
Roberto Mancini
Chelsea, Avrupa’nın en iyilerinden birisi. Bu kupada her sene varlar. Evimizde oynadığımız ilk maçtan faydalanmamız lazım.
Türkiye’deki yabancı kuralını sevmiyorum. Tüm oyuncular şans bulabilmeli. Chelsea karşısında daha fazla yabancı oyuncumuzu oynatabiliriz.
Oyun mentaliteniz nasıl bir diizlişle sahaya çıktığınızdan daha önemli.
Chelsea’nin fantastik oyuncuları var. Bu maçları kazanmaya alışkınlar.
Drogba, Chelsea için çok önemliydi. Drogba ve Sneijder’in iyi performanslarına çok ihtiyacımız var. Maç sırasında rakip takımdaki arkadaşlarıyla düşman olmaları gerekiyor.
Türkiye’de olduğum için çok mutluyum çünkü Galatasaray ülkenin en iyi takımı.
Wesley Sneijder
Ne kadar önemli bir maç olduğunu biliyoruz. Son 16’da olmak bir başarı. Ama bu noktadan sonra daha fazlasını istiyorsunuz. Takım olarak son haftalarda iyi sonuçlar elde ettik. Bu seviyedeki maçlarda tecrübe çok öne çıkıyor.
Mourinho ile o kupayı beraber kazandık. Her zaman dostuz. Kendisine olan saygımız çok yüksek. Sahada dost kalmamız mümkün değil.
Dedikodular, dedikodudur; herkes konuşur. Olduğum yerde mutluyum. Avrupa’nın en iyi takımlarından biriyiz. Premier Lig çok iyi bir turnuva. Ama orada oynamak gibi bir isteğim yok. Zor, el yakacak derecede sıcak bir maç olacak.
Chelsea’yi geçmek için herkesin kendi seviyesinin üstünde olması gerek.
Her koç farklıdır. Kariyerimde birçok farklı koçla çalıştım. Çok iyileri ve kötüleri oldu. Mourinho ve Mancini çok iyi koçlar. Mourinho ile çok fazla kupa kazandık. Benim şu andaki koçum çok iyi ve mutluyum. Taktik açıdan ikisi de çok kuvvetli.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam