Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Avrupa Kupaları'nda çeyrek final heyecanı!

Eurosport Türkiye

Güncellendi 21/03/2014 - 10:38 GMT+2

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi heyecanı kura çekimi heyecanı başladı.

kura

Görsel kaynağı: Eurosport

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi heyecanı kura çekimi heyecanı başladı.
Şampiyonlar Ligi ikinci tur maçlarının tamamlanmasının ardından UEFA Avrupa Ligi ikinci tur müsabakalarının da sonuçlanmasıyla birlikte Avrupa Kupaları'nda kura heyecanı da başladı.
İsviçre'nin Nyon kentindeki genel merkezde düzenlenecek kuranın başında, UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino ve organizasyon sorumlusu Giorgio Marchetti bulunacak. Portekizli eski yıldız futbolcu Luis Figo da çekilişte yer alacak. Şampiyonlar Ligi'nde 16 takımın katılacağı çeyrek final kuraları herhangi bir kurala tabi olmayacak. Bu nedenle, aynı ülkelerin takımları birbiriyle eşleşerek rakip olabilecek. Çeyrek finalin ilk maçları 1-2 Nisan'da, rövanş karşılaşmaları ise 8-9 Nisan'da oynanacak.
Saat 13:00'de başlayacak kura çekimini Eurosport.com Türkiye'den canlı yayınla izleyebilirsiniz.
picture

2014, esultanza Juventus, Europa League, Fiorentina-Juve, AP/LaPresse

Görsel kaynağı: LaPresse

UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale kalanlar belli oldu
Ligde yapılan maçlar sonrasında 8 takım çeyrek finale yükseldi. AZ Alkmaar, Benfica, Juventus, Valencia, Lyon, Porto, Basel ve Sevilla çeyrek finalde mücadele edecek ekipler oldu. Real Betis-Sevilla maçının normal ve uzatma bölümleri 2-0 Sevilla'nın üstünlüğünde sona erdi. İlk müsabakayı Real Betis 2-0 kazandığı için penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışları sonrasında rakibine 4-3 üstünlük sağlayan Sevilla, adını çeyrek finale yazdırdı. Karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle: Real Betis-Sevilla: 3-4 (penaltı atışlarıyla) (ilk maç 2-0) Salzburg-Basel: 1-2 (ilk maç 0-0) Napoli-Porto: 2-2 (ilk maç 0-1) UEFA Avrupa Ligi'nde kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam