Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Şampiyonlar Ligi - UEFA PAOK'u dahil etti ortalık karıştı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 14/08/2013 - 19:19 GMT+3

UEFA, Metalist Kharkiv yerine Miroslav Stoch'un yeni takımı PAOK'u Şampiyonlar Ligi'ne dahil etti. Ancak UEFA'daki listeler kafaları kurcalıyor.

Miroslav Stoch - PAOK

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

UEFA'nın Şampiyonlar Ligi'nden men ettiği Metalist Kharkiv takımı yerine dahil PAOK'ta işler hayli karışık.
Geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe'den Miroslav Stoch'u kadrosuna katan PAOK, Şampiyonlar Ligi'nde üçüncü turda Metalist'e elenmişti. Ancak bugün çıkan kararla bir anda kendisini Schalke 04'ün rakibi olarak buldu.
UEFA İcra Kurulundaki 5 üyeden oluşan Acil Durum Heyeti, Metalist Kharkiv'in diskalifiye edilmesinin ardından Şampiyonlar Ligi'yle ilgili karar için toplandı ve kararını verdi. Metalist hakkında, Karpaty Lviv ile 19 Nisan 2008 yılında oynanan maçta şike yapıldığı gerekçesiyle soruşturma başlatan UEFA, bir yıl men cezası alan kulüp yerine Ukrayna ekibinin bir önceki turda elediği PAOK'u play-offlara dahil etti. Yunan ekibi Alman temsilcisi Schalke 04 ile karşı karşıya gelecek.
PAOK'un Şampiyonlar Ligi play-off'una yükselmesinin ardından, onların UEFA Avrupa Ligi'nde eşleştiği Maccabi Tel-Aviv ise doğrudan gruplara kalmış oldu.
Ancak kaos bununla sınırlı değil. Fenerbahçe'den PAOK'a kiralanan Miroslav Stoch'un UEFA'ya gönderilen 25 kişilik futbolcu listesinde hâlâ Fenerbahçe oyuncusu olarak gösterilmesi kafaları karıştırıyor. Konuyla ilgili konuşan Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, "Bizim tarafımızdan yapılmış bir hata yok. Hata UEFA'dan kaynaklanıyor" dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam