Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Şampiyonlar Ligi yarı final: Barcelona 3-0 Bayern Münih ( MAÇ ÖZETİ )

Eurosport Türkiye

Güncellendi 06/05/2015 - 23:49 GMT+3

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk karşılaşmasında Barcelona, Bayern'i Messi (2) ve Neymar'ın golleriyle yendi ve final kapısını sonuna kadar araladı.

Manuel Neuer (Bayern Münih) and Lionel Messi (Barcelona)

Görsel kaynağı: Reuters

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Barcelona ile Bayern Münih'in mücadelesinde kazanan 3-0'la İspanyol ekibi oldu.
Barcelona'ya galibiyeti getiren goller 77 ve 80'de Lionel Messi'den 90+3'te de Neymar'dan geldi.
Maçtan dakikalar
12' - Karşı karşıya kaçtı - Maçın şu ana kadarki en önemli gol pozisyonundan Suarez faydalanamadı. Messi'nin pasında bomboş kalan Suarez topu yaklaşık 20 metre sürüp Neuer'le karşı karşıya kaldı. Yerden kalecinin sağına şutunu çeken Suarez'i Neuer ayaklarıyla durdurdu.
15' - SON ANDA - Bu kez Neymar faydalanamadı. Sağ kanattan çizgiye kadar inen Rakitic içerde boş bekleyen Neymasr'ı gördü. Neymar'ın uzak direğe vuruşu gol olmadan önce Rafinha'ya çarptı ve dışarı gitti.
18' - NASIL KAÇAR? - Bu kez Bayern gole çok yaklaştı. Sağ kanatta topu kapan Müller çizgiye inip penaltı noktasına doğru topu çıkardı. Ceza sahasında o bölgede yalnız kalan Lewandowski koşup topa dokundu ama top kaleye gitmedi.
27' - ÇOK YAKIN - Köşe vuruşunda kale sahasına inen topa Suarez vurdu, top direğin bir karış üstünden dışarı gitti.
39' - Neuer başarılı - Ceza sahası içinde Dani Alves, Iniesta'nın nefis pasında topu bir anda önünde buldu ve kaleye gönderdi. Neuer ayaklarıyla çıkardı.
İlk yarı pek çok pozisyonunun yaşanmasına rağmen golsüz sona erdi.
46' - Penaltı mı değil mi? - Daha ikinci yarının başında çok tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullandı ama sonuç alamadı Bayern. Lewandowski ceza sahasına girmeden yerde kaldı.
77' - GOOLLL! - Messi ve 1-0. Bayern'in çıkaken kaptırdığı tou Dani Alves aldı ve Messi'ye çıkardı. Mesi yerden çok sert vurdu. Neuer uzansa da yetişemedi: 1-0
80' - GOOLLL! - Messi'nin gösterisi devam ediyor: 2-0. Rakitic'in pasında ceza sahası dışında topu alan Messi, Boateng'i şık bir çalımla geçip Neuer'i bir kez daha avladı.
84' - Yine karşı karşıya - Aldığı pasla Neuer'le bir kez daha karşı karşıya kalan Suarez, kaleye sokulmadan uzaktan vurdu. Top dışarı gitti.
90+3' - GOOLLL! - Neymar ve 3-0. Messi'nin pasıyla topu bir süre yalnız başına götüren Neymar, karşı karşıya kaldığı Neuer'in son bu gece 3. kez mağlup etti.
Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve karşılaşma Barcelona'nın 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam