Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray için sürpriz iddia!

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 17/09/2014 - 10:19 GMT+3

Anderlecht maçı öncesi yenen yemekte ilk 11'den 10 ismi açıklayan Cesare Prandelli, son ismi Arena'ya bıraktı. O isim oyundan çıkarken ıslıklanan Selçuk İnan'dı...

Selçuk İnan

Görsel kaynağı: Eurosport

Formsuzluğuyla hem Galatasaray’da hem de milli takımda tartışılan isim haline gelen selçuk İnan, dün şok üstüne şok yaşadı.
Anderlecht karşılaşması öncesinde Florya’da yenen maç yemeğinde teknik direktör Cesare Prandelli, sahaya çıkacak ilk 11’den 10 ismi açıklayarak, “11. İsmi Arena’da söyleyeceğim” dedi. Açıklanan oyuncuların içerisinde kaptan Selçuk İnan, Olcan ve Bruma yer almadı. Takım Arena’ya geldiğinde ise maçın başlamasına 1 saat kala futbolcular ısınmaya çıkmadan önce Prandelli, 11. Oyuncu olarak Selçuk’un ismini açıkladı. Daha maç başlamadan Selçuk’a, “Formundan memnun değilim” mesajını veren İtalyan hoca, 72. dakikada da oyundan çıkarıp yerine Umut Bulut’u aldı.
Islıklara Alkışla karşılık verdiSelçuk İnan, ikinci şoku değişiklik tabelası havaya kalktığında yaşadı. Etkisiz futboluyla dikkat çeken Selçuk İnan kenara gelirken bütün tribünler ıslıklı protestoya başladı. Protestolara alkışla karşılık veren Selçuk, hızlı bir şekilde sahayı terk edip yedek kulübesine oturdu. Selçuk’u teselliye gelen ilk isim maç öncesi oyuncusuna ‘Vazgeçilmez değilsin’ mesajını veren Prandelli oldu. Selçuk’un elini sıkan İtalyan hoca, daha sonra sırtını sıvazlayarak gelen tepkilerden etkilenmemesi için gayret gösterdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam