Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Paris Saint-Germain - Barcelona maçını canlı izle, canlı takip et, Maç hangi kanalda? Smart spor PSG

Eurosport Türkiye

Güncellendi 15/04/2015 - 17:10 GMT+3

Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint-Germain'in konuğu Barcelona. Paris Saint-Germain -Barcelona maçının özeti, maçın golleri, canlı anlatımı, detaylar ve muhtemel kadrolar Eurosport.com Türkiye'de.

Motta, Matuidi y Messi en el PSG-Barcelona

Görsel kaynağı: Eurosport

Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint-Germain'in konuğu Barcelona.
Karşılaşma bilgileri
Maç: PSG - Barcelona
Tarih: 15 Mart 2015
Saat: 21.45
Stadyum: Parc des Princes
Hakem: Mark Clattenburg
Kanal: Smart Spor
Messi y Matuidi en el Barcelona-PSG
Ibrahimovic ve Aurier'in cezaları belli oldu
Şampiyonlar Ligi 2. Tur maçında Chelsea karşısında kırmızı kart gören Zlatan Ibrahimovic ve Facebook hesabından hakeme küfür eden Aurier'in cezaları belli oldu.
Chelsea karşısında Oscar'a yaptığı hareket sonucu kırmızı kart gören Zlatan Ibrahimovic ve maçın ardından Facebook hesabından açıklamalarda bulunan Aurier'in cezaları açıklandı.
UEFA tarafından yapılan açıklamada Ibrahimovic 1 maç men cezası aldı. Facebook hesabından maçın hakemine küfürlü açıklamalarda bulunan Serge Aurier'in cezası ise 3 maç olarak açıklandı.
Messi e Ibrahimovic se abrazan tras el Barcelona - PSG de Champions League
Paris Saint Germain - Barcelona maçının muhtemel 11'leri ve eksikler;

tweet
Barcelona'nın genç yıldızı yedek kalmaktan şikayetçi
Barcelona'nın 22 yaşındaki file bekçisi Marc-Andre ter Stegen, ilk 11'de yeterince şans bulamadığı için mutsuz olduğunu açıkladı.
Geçen yaz Borussia Mönchengladbach'tan Barcelona'ya transfer olan Marc-Andre ter Stegen'in kulüpten ayrılan Victor Valdes'in yerini alması bekleniyordu.
Ancak teknik direktör Luis Enrique'nin Real Sociedad'tan transfer ettiği Claudio Bravo'ya daha çok şans vermesi, Alman kaleciyi yedek kulübesine mahkum etti. Henüz La Liga'da forma giyme şansı bulamayan Ter Stegen, Express.de'ye yaptığı açıklamada şu sözleri kullandı:
"Şu anda bir numaralı seçim değilim ve bu zor bir durum. Barcelona'da vazgeçilmez bir konum elde etmenin kolay bir iş olduğunu düşünmek naiflik olur. Fakat benim hedefim bu. Lig maçlarında yedek kulübesinde kalmayı kabullenmek benim için çok zor. Elbette daha fazla forma giymek istiyorum."
Ter Stegen'in adı sezon içinde bazı İngiliz kulüpleriyle anılmış ve Alman file bekçisinin Premier Lig'e kiralık olarak gideceği iddia edilmişti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam