Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalistler eşleşmeleri değerlendirdi

Eurosport Türkiye

Güncellendi 20/03/2015 - 15:23 GMT+2

Şampiyonlar Ligi'nde belli olan 4 eşleşmeyle çeyrek finalin yolu da belirlenmiş oldu. Peki eşleşmelere yorumlar ne oldu?

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final eşleşmeleri

Görsel kaynağı: Eurosport

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final eşleşmelerinin ardından kulüplerden resmi açıklamalar ve kuraya dair yorumlar gelmeye başladı.
Atletico Madrid - Real Madrid
Atletico Madrid'in Arjantinli teknik direktörü Diego Simeone, Real Madrid eşleşmesi için "Şampiyonlar Ligi'nde olmak istiyorsak, bir sonraki mücadelemizde geri adım atmayız. Zor bir maç oynayacağız. İlk dakikada başlayarak kazanmaya inanmış bir takım olarak sahada olmalıyız. Bu maç da Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak diğer maçlar kadar zor olacak" dedi.
Real Madrid yöneticisi Butragueño, "Biz Real Madrid'iz. Görevimizi en iyi şekilde yapacağız. Atletico çok rekabetçi bir takım ve en az onlar kadar mücadele etmeliyiz" dedi.
PSG - FC Barcelona
Barcelona, PSG eşleşmesine 2006'da Paris'te Arsenal'e karşı kazandığı Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun görüntüleri ve "Paris'te çok iyi Şampiyonlar Ligi anılarımız var" sözüyle değerlendirdi.
PSG ise maçla ilgili bilgiler ve geçmişteki PSG - Barcelona maçlarından istatistikleri paylaştı.
Porto - Bayern Münih
Porto'nun resmi sayfalarında maçla ilgili bilgiler verilirken Bayern Münih cephesinden eşleşme hakkında pek çok yorum geldi. Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola, "Porto, her açıdan güçlü bir takım. Çok genç bir takım ve Şampiyonlar Ligi'nde yenilgileri yok" dedi.
Takımın deneyimli kalecisi Manuel Neuer, "Porto ile ilgili iyi deneyimlerim oldu. Eşleşmeden memnunum" dedi. Takımın gol silahlarından Thomas Müller "Daha kötü bir eşleşme olabilirdi. Ancak çok dikkatli olmalıyız" diyerek görüşünü dile getirdi.
Takım kaptanı Lahm ise "Hiç şüphe yok ki daha zorlu rakipler vardı. Ancak Porto da kalitesini kanıtlamış bir takım" dedi
Juventus - Monaco
Juventus'un kulüp direktörü Pavel Nedved, Monaco eşleşmesi ile ilgili "Şampiyonlar Ligi'nde bu aşamaya sadece şansla gelemezsiniz. Monaco da Arsenal'e karşı harika iki maç çıkarrtı. Emirates'tek maçta beni oldukça etkilediler. Onlara önlem almalıyız" diyerek maçın zor geçeceğinden söz etti.
Fransız Monaco cephesinde ise teknik direktör Leonardo Jardim, "Juventus büyük bir kulüp ve bu turun favorisi. Rövanş maçını Monaco'da oynayacak olmamız ise avantaj. Bu şansı kullanmak istiyoruz. Juventus kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. Çok da formdalar" diye görüş belirtti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam