Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Yöneticiler zaferin bedelini açıkladı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 23/08/2014 - 11:34 GMT+3

Fikret Orman ve kurmayları, Londra’dan turla dönülürse oyunculara ödenecek primi açıkladı. Beşiktaşlı futbolcular Arsenal’i dize getirirlerse, kişi başı 60 bin TL alacaklar.

Beşiktaş

Görsel kaynağı: AA

Beşiktaş ile Arsenal, 0-0 biten ilk maçın rövanşını 27 Ağustos’ta oynayacak. Londra’daki Emirates Stadı’nda, siyah-beyazlıların işi oldukça zor olacak. Ancak Slaven Bilic ve öğrencileri, ilk maçta kalitelerini ortaya koydu. Arsenal’in yenilmeyecek bir takım olmadığını dost düşman herkes gördü. Çalışmalarını moralli bir biçimde sürdüren Beşiktaş’ta yönetim de üzerine düşeni yaptı. Başkan Fikret Orman ve kurmayları, kesenin ağzını açtı.
Doping etkisi
Şampiyonlar Ligi’ne adım atılması durumunda kasaya girecek olan 8 milyon 600 bin Euro’nun planlamasını yapan yönetim, Arsenal maçına büyük prim koydu. Dün sabahki idman öncesi tesislere giden futbol şubesi sorumluları, teknik heyet ve futbolcularla toplantı yaptı. Yöneticiler doping etkisi yaratan tur primini burada açıkladılar. Beşiktaşlı futbolcular, zoru başarıp deplasmanda Arsenal’i dize getirirlerse, kişi başı 60 bin TL alacaklar.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam