Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

8 gol var, kazanan yok: Leverkusen - Roma: 4-4

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 21/10/2015 - 09:30 GMT+3

Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda Roma,deplasmanda Bayer Leverkusen ile, 4-4 berabere kaldı.

Radja Nainggolan - Bayer Leverkusen-Roma - 2015 - Champions League

Görsel kaynağı: AFP

Devler Ligi E Grubu'nda İtalyan ekibi Roma, Hakan Çalhanoğlu'nun 90 dakika forma giydiği maçta Bayer Leverkusen'e konuk oldu.
Bay Arena'da oynanan ve Macar hakem Viktor Kassai'nin düdük çaldığı maça hızlı başlayan taraf ev sahibi oldu. Henüz 4. dakikada Javier Hernandez'in penaltı golüyle öne geçen Almanlar, Meksikalı ile 19. dakikada farkı ikiye çıkardı.
Gol düellosuna sahne olan maçta, Roma'nın farkı bire indiren golü 29. dakikada Daniele De Rossi'den geldi. Bu golle umutlarını yeşerten İtalyan temsilcisi, 9 dakika sonra bir kez daha De Rossi ile skoru buldu ve maçı 2-2'ye getirdi. İlk yarısı 2-2 sona eren maçın ikinci yarısında da goller devam etti.
54. dakikada, Roma adına ikinci golün asistini yapan Miralem Pjanic, Roma'yı 3-2 öne geçiren golü kaydetti. Bu golün ardından Leverkusen toparlanıp beraberliği yakalamak isterken, oyuna sonradan dahil olan Romalı Iago Falque, 73. dakikada sahneye çıktı ve maçı 4-2'ye getirerek takımını rahatlattı.
Maçın bu şekilde bitmesi beklenirken son beş dakika Roma için adeta kabusa dönüştü. 84. dakikada Kevin Kampl ile skoru 4-3 yapan ev sahibi Leverkusen beraberlik için umutlandı. Bu golden sonra organize olamayan Roma, 86. dakikada Admir Mehmedi'nin de golüne engel olamadı ve skor 4-4'e geldi. Geri kalan dakikalarında başka gol olmayan maçta, taraflar birer puanla sahadan ayrıldı.
Bu sonucun ardından 4 puana yükselen Leverkusen, grupta ikinci sıradaki yerini korurken, Roma ikinci puanını elde etti ancak son sıradaki yerinden sıyrılamadı.
Goal
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam